Ένα cabrio που …ξεχωρίζει

Βασικά είναι ένα αυτοκίνητο που μπορούμε να πούμε ότι είναι cabrio. Όμως ταυτόχρονα είναι και sport. Αλλά όταν το βλέπεις λες «Να μια όμορφη λιμουζίνα». Θυμίζοντας την υπερβολή άλλων δεκαετιών, αυτή η αυτοσχέδια και μοναδική λιμουζίνα Dodge Viper του 1996 κάνει ακόμα τα κεφάλια να γυρίζουν σε κάθε πέρασμα της.

Αν μας ρωτούσατε δεν θα λέγαμε ότι μας αρέσει. Το γεγονός ότι το προβάλουμε είναι γιατί αν μη τι άλλο είναι μοναδικό. Μπορεί να φιλοξενήσει περισσότερα άτομα από ένα οποιοδήποτε Cabrio η SUV με τρείς σειρές καθισμάτων. Το αυτοκίνητο αυτό πωλείται σε καλή τιμή. Η προτεινόμενη τιμή είναι 160.000 δολάρια.

Το αυτοκίνητο μήκους 7.62μ. διαθέτει έναν κινητήρα απόδοσης 390 ίππων και βρίσκεται προς πώληση σε αγγελία που έχει αναρτηθεί στο Facebook η οποία αναφέρει χαρακτηριστικά «Μία εξαιρετική ευκαιρία για να τραβήξετε τη προσοχή του κόσμου στην επιχείρηση σας, με αυτή την κινούμενη διαφήμιση». Μάλιστα το συγκεκριμένο σύνολο είχε βάλει ξανά πωλητήριο τον Αύγουστο του 2021 με τιμή στα 135.000 δολάρια χωρίς να καταφέρει να πουληθεί και πλέον ο ιδιοκτήτης αύξησε τη τιμή κατά 25.000 δολάρια θεωρώντας πως η αξία του έχει ανέβει.

Το αυτοκίνητο έχει κρατήσει στο απόλυτο την αρχική σχεδίαση και ξεχωρίζει πως είναι μία Viper με την προσθήκη πολλών πλαϊνών θέσεων και ενός εξαιρετικά δυνατού ηχοσυστήματος ώστε όλοι οι επιβάτες να ακούνε μουσική και όχι τη φασαρία του δρόμου. Δεύτερη παρόμοια δημιουργία δεν υπάρχει και σίγουρα δύσκολα να υπάρξει καθώς δεν υπάρχει κανένας λόγος να μετατραπεί ένα σπορ κάμπριο αυτοκίνητο σε μία τεράστια λιμουζίνα. Παρόλα αυτά ο ιδιοκτήτης στην αγγελία του αναφέρει πως είναι η πιο ευχάριστη οδηγικά λιμουζίνα που υπάρχει και πως η συμπεριφορά του αυτοκινήτου είναι σπορ παρά τα 7.62μ.

Ένα cabrio που …ξεχωρίζει gr.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: