Ελληνικό Playboy: Εξώφυλλα σταρ που ακόμα συζητιούνται (φωτό)

Βάδισε στα χνάρια του Αμερικανικού Playboy. Μπήκε σε όλα τα Ελληνικά σπίτια, και τα περίπτερα ξεπουλούσανε μέσα σε λίγες ώρες. Μιλάμε φυσικά για την Ελληνική έκδοση του Playboy, που για δύο δεκαετίες ήταν από τα πιο δημοφιλή περιοδικά στη χώρα μας.

 

Το ελληνικό Playboy, κατάφερε να βγάλει στα εξώφυλλα του όλες τις περσόνες της εποχής του. Φωτογραφήσεις προκλητικές, «πακέτο» στο ίδιο τεύχος, με «ετερόκλητες» συνεντεύξεις

Από τα «covers» του παρέλασαν η Μάρω Κοντού, η Άντζελα Δημητρίου, ο Χάρρυ Κλυνν, ο Ντέμης Ρούσσος με τη γυναίκα του, η Δήμητρα Γαλάνη, η Βάνα Μπάρμπα, ο Γιώργος Γερολυμάτος, ο Σταμάτης Γαρδέλης, η Άντζελα Γκερέκου, η Μαρία Ιωαννίδου και η Χριστίνα Παππά, μεταξύ άλλων. Όσο για τα πρόσωπα που πέρασαν από τις συνεντεύξεις του ελληνικού τίτλου; Ενδεικτικά: Μάνος Χατζιδάκις, Κώστας Ζουράρις, Γιώργος Νταλάρας, Νίκος Γκάλης, Ανδρέας Ανδριανόπουλος, Γιάννης Μπουτάρης, Φρέντυ Γερμανός, Μίκης Θεοδωράκης (στο ίδιο τεύχος με την Άντζελα Δημητρίου), Αλκέτας Παναγούλιας, Τηλέμαχος Χυτήρης, Νίκος Μαρκάτος, Κώστας Σκανδαλίδης, Σταύρος Ξαρχάκος (στο ίδιο τεύχος με την Κατερίνα Στανίση), Θάνος Μικρούτσικος, Γιάννης Πρετεντέρης, Μιχάλης Κωνσταντίνου, Κώστας Πηλαδάκης.

Πάμε λοιπόν να κάνουμε ένα ταξίδι στο χρόνο, τιμώντας εκείνες και εκείνους που τόλμησαν να «τα πετάξουν όλα», πριν αυτό γίνει μόδα, αλλά και όταν πια ήταν σχεδόν «προαπαιτούμενο», για να κάνεις καριέρα…. 

 E-Radio.gr

seleo.gr-Lifestyle

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: