Έλληνας επιχειρηματίας: «Ξόδεψα στον Παντελίδη 40.000 ευρώ σε ένα βράδυ» (φωτό)

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε στο περιοδικό «Down Town» ο

επιχειρηματίας Νίκος Κοκλώνης.

Ο πρώην ισχυρός άνδρας της  Αir Fast Tickets μεταξύ άλλων μίλησε για την πολυτέλεια που έζησε και μέτρησε τους φίλους του μετά απ΄όσα έγιναν. 

Όταν ρωτήθηκε για το ποια είναι η πιο εξωφρενική σπατάλη που έχει κάνει απάντησε:«Γενικά δεν έκανα σπατάλες,αλλά έχει τύχει να πάω στα μπουζούκια στον Παντελίδη και να χαλάσω 40.000 ευρώ σε ένα βράδυ. Έπαθα σοκ όταν είδα το λογαριασμό. Ντρεπόμουν και έλεγα:»Δεν καθόμουν καλύτερα σπίτι μου; Τι βγήκα έξω; Μαζέψτε με»». 

Άραγε έχει κρατήσει κάποιες φιλίες από τον χώρο της showbiz; «Έχει παραμείνει κολλητός μου, ο Τρύφωνας Σαμαράς.Μπορεί να τσακωνόμαστε,να τα βρίσκουμε, αλλά είναι η αδυναμία μου. Όπως επίσης αδυναμία μου είναι η Άννα Βίσση.Με ελάχιστους έχω τσακωθεί.Αν και από κάποιους έχω πικραθεί. Έγιναν πραγματάκια.»

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην Ελένη Μενεγάκη λέγοντας: «Είναι ψυχραμένη η σχέση μας Είχαμε κάνει συνεργασία με την Αir fast, κάτι δεν πήγε καλά,πληγώθηκε, πληγώθηκα και πλέον δεν μιλάμε.Πληγώθηκα με κάποια πράγματα»

Τι σου έκανε; «Τίποτα δεν έκανε.Μπορώ να σου πω έφταιγε η Airfast, αλλά στη δεδομένη στιγμή δεν ήταν στο χέρι μου να βοηθήσωμια κατάσταση οπότε μάλλον δεν το κατάλαβε και μου κράτησε κακία, χωρίς να υπάρχει λόγος. Παρ΄όλα αυτά, εγώ την αγαπάω». 

seleo.gr-Lifestyle

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: