Ελίνα Κωνσταντοπούλου: Ο πραγματικός λόγος που εξαφανίστηκε από το το τραγούδι

H Ελίνα Κωνσταντοπούλου παραμονή Χριστουγέννων βρέθηκε στο

στούντιο του ΑΡΤ 90,6 FM στην εκπομπή #stΑΡΤmusic και μίλησε για όλους και για όλα στον Λάζο Μαντικό. Η αγαπημένη τραγουδίστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην καριέρα της και αποκάλυψε τον λόγο που απέχει από τον χώρο.

«Από το 1993 μέχρι το 2004 που ήμουν μέσα στα πράγματα. Μετά το 2004 με την Eurovision πάλι και εκεί στο 2010 που έβγαλα άλλο έναν δίσκο. Ήμουν πάντα με το ένα πόδι μέσα και με το άλλο έξω στην καριέρα μου! Δεν είχα δίλημμα απλά μόλις έκανα τα παιδιά δεν είχα χρόνο να ασχοληθώ με την καριέρα μου. Καριέρα και παιδιά δεν συνδυάζονται! Τα παιδιά δεν τα κάνεις για να τα «παρκάρεις» αλλού και να στα βλέπουν άλλοι. Επίσης έχω και έναν άντρα από πίσω, δεν τον έχω για να τον αφήσω.» είπε αρχικά η Ελίνα και πρόσθεσε: «Ο άντρας μου πάντα μου λέει να κάνω αυτό που αγαπάω. Πιο πολύ το ήθελα εγώ να ασχοληθώ με τα παιδιά και να κάτσω σπίτι! Ποτέ δεν με έβαλε σε δίλημμα.  Μου έχουν κάνει πάρα πολλές φορές πρόταση να ξανά επιστρέψω στο τραγούδι και έχω έρθει σε πάρα πολύ δύσκολη θέση. Δεν μπορώ να επιστρέψω στο τραγούδι ξανά, δεν θέλω να το κάνω! Δεν είμαι πια και μικρούλα, δεν είμαι 20 χρονών. Δεν μπορώ να παλέψω τόσο όσο όταν ήμουν 20 χρονών, άσε που δεν είναι και τα πράγματα ίδια. Δεν υπάρχουν δισκογραφικές και οι ίδιοι μισθοί. Το καλό με την καριέρα μου ήταν ότι οι επιτυχίες ήταν κοντά χρονικά η μια με την άλλη» 

Στη συνέχεια έκανε μία αποκάλυψη για την επιτυχία που σημείωσε το τραγούδι της «Όταν το τηλέφωνο χτυπήσει». «Το τραγούδι μου «Όταν το τηλέφωνο χτυπήσει» στην αρχή δεν έκανε επιτυχία. Πέρασαν 8 ολόκληροι μήνες για να γίνει επιτυχία! Έτσι ξαφνικά…» ανέφερε.

Όσο για το αν βγάζει χρήματα από τα πνευματικά δικαιώματα των τραγουδιών της: «Βγάζω χρήματα από τα πνευματικά δικαιώματα των κομματιών μου. Αλλά δεν είναι για να ζήσεις…»

seleo.gr-Lifestyle

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: