Έλενα Ράπτη: Η βραδινή έξοδος στο Νίκο Βέρτη και η μετακόμιση στην Αθήνα για τον Λούκα Γιώρκα (φωτό)

Με ένα φαντασμαγορικό show υποδέχεται αυτή τη σεζόν ο 

Νίκος Βέρτης τους θαυμαστές του στο Ύτον και η πρεμιέρα έγινε την περασμένη Παρασκευή, με πολύ κέφι και όρεξη για διασκέδαση. Μαζί του βρίσκεται και η Θωμαή Απέργη, ενώ τις εντυπώσεις κλέβει το μπαλέτο του σχήματος.

Στην πρεμιέρα αρκετοί ήταν οι διάσημοι που έδωσαν το παρών και που διασκέδασαν με τις εππιτυχίες των τραγουδιστών μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Aνάμεσά τους ήταν και η Έλενα Ράπτη μαζί με την φίλη της Μάγδα Τσέγκου.

Οι δυο φίλες πόζαραν ευδιάθετες στον φακό κι έδειχαν ν΄ απολαμβάνουν την βραδιά. Η βουλευτής της ΝΔ μάλιστα, σύμφωνα με την Reallife έχει μετακομίσει στην Αθήνα από την Θεσσαλονίκη, για να βρίσκεται κοντά στον σύντροφό της, Λούκα Γιώρκα, ο οποίος βρίσκεται στην πρωτεύουσα για επαγγελματικές υποχρεώσεις. 

Μαζί ζουν στο σπίτι της Έλενας στο Κολωνάκι κι όπως λένε οι φίλοι της, καθώς ήρθε στην Ελλάδα είναι πιο απελευθερωμένη από ποτέ. Οι δυο τους μάλιστα κάνουν και πολύ συχνές κοινές εμφανίσεις κάτι που δεν συνήθιζαν στη Θεσσαλονίκη. Ωστόσο πηγαίνουν στη συμπρωτεύουσα με κάθε ευκαιρία. 

Δες φωτογραφίες από τη βραδιά

seleo.gr-Lifestyle

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: