Εξωγήινες Βάσεις στην Σελήνη; Δείτε τι Ανακάλυψαν οι Κινέζοι!

Ο Δρ. Micheal Salla πρόσφατα ανακοίνωσε ότι το Military Industrial Extraterrestrial Complex (MIEC) υπάρχει, καθώς επίσης και ότι εξωγήινοι έχουν βάσεις στη Σελήνη και είναι επίσης συνωμοτούν για κάτι στο οποίο εμπλέκεται και ο πλανήτης μας.

Απ” ότι φαίνεται, οι Κινέζοι που τράβηξαν τις παρακάτω φ…


Ο Δρ. Micheal Salla πρόσφατα ανακοίνωσε ότι το Military Industrial Extraterrestrial Complex (MIEC) υπάρχει, καθώς επίσης και ότι εξωγήινοι έχουν βάσεις στη Σελήνη και είναι επίσης συνωμοτούν για κάτι στο οποίο εμπλέκεται και ο πλανήτης μας.

Απ” ότι φαίνεται, οι Κινέζοι που τράβηξαν τις παρακάτω φωτογραφίες, «επιβεβαίωσαν» την ύπαρξη εξωγήινων και θα ήταν λογικό να υποθέσουμε ότι μέχρι τώρα θα έχουν καταφέρει να έρθουν σε επαφή μαζί τους.

Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν ανέφεραν τίποτα σχετικά με την ανίχνευση εξωγήινων σημάτων, παρόλ” αυτά, πολλά ραδιοτηλεσκόπια ψάχνουν για τέτοιου είδους σήματα.

Μου έστειλαν μερικές φωτογραφίες από μια πηγή που ισχυρίζεται ότι η Κίνα θα κυκλοφορήσει εικόνες υψηλής ανάλυσης που τράβηξε το Chang’e-2 (βρίσκεται σε τροχιά γύρω από τη Σελήνη) και οι οποίες δείχνουν σαφώς κτίρια και κατασκευές στην επιφάνεια του φεγγαριού. Ισχυρίζεται, επίσης, ότι η NASA βομβάρδισε σκόπιμα σημαντικούς τομείς της Σελήνης, σε μια προσπάθεια να καταστρέφουν αυτές τις εγκαταστάσεις.

Εικόνες που δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμη, δείχνουν κρατήρες και συντρίμμια που έχουν δημιουργηθεί από πυρηνικές εκρήξεις σε μια προσπάθεια της NASA να αποκρύψει την αλήθεια. Η Κίνα κινείται προς την πλήρη αποκάλυψη του τι συμβαίνει πραγματικά με τους εξωγήινους και αν αυτές οι εικόνες επαληθευτούν ως προς τη γνησιότητά τους, τότε η NASA θα πρέπει να διερευνηθεί για απάτη και προδοσία. Η Κίνα θα δώσει στη δημοσιότητα όλα τα δεδομένα και τις εικόνες από το Chang’e-2 μέσα στις επόμενες εβδομάδες ή μήνες.

Γιατί δεν επιστρέψαμε ποτέ στο φεγγάρι, μετά από τόσα χρόνια; Μήπως η NASA μας κρύβει κάτι;

Όλο και περισσότερες ιστορίες κάνουν τη θεωρία της εξωγήινης βάσης στη Σελήνη, αληθοφανή, ενώ σύμφωνα με πολλούς, η βάση βρίσκεται στην αθέατη πλευρά της σελήνης.

Σύμφωνα με τον αστροναύτη Νιλ Άρμστρονγκ, όχι μόνο οι εξωγήινοι έχουν βάση στο φεγγάρι, αλλά επίσης μας προειδοποίησαν να μείνουμε μακριά.

Ενώ μπορεί να ακούγεται τραβηγμένο, επιτρέψτε μας να αναφέρουμε ότι ο Αξιωματικός Πληροφοριών του Ναυτικού, Milton Cooper, δήλωσε ότι η Ναυτική Υπηρεσία Πληροφοριών των ΗΠΑ γνωρίζει πολύ καλά τη βάση και μάλιστα της έχουν δώσει το κωδικό όνομα «Luna«.

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ: Εμείς απλώς να σας παρουσιάζουμε το άρθρο και τα βίντεο που συναντήσαμε, καθώς πιστεύουμε ότι κάποιοι από εσάς θα το βρείτε ενδιαφέρον. Δεν είμαστε η πηγή, ούτε μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι τα παραπάνω δεδομένα είναι ακριβή.

Credits: TVP

if(! ) { = 0; }

} });

}); Πηγή: fanpage.gr

Paraxena

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: