Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε η 10χρονη από τη Θεσσαλονίκη

Ο Αλέξης Κούγιας καταγγέλλει ότι στην υπόθεση εμπλέκεται πασίγνωστος επιχειρηματίας

Εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν πήρε η 10χρονη και μεταφέρθηκε σε δομή στη Θεσσαλονίκη μέχρι να ξεδιαλύνει το τοπίο με την απαγωγή της.

Ο δικηγόρος της οικογένειας της μικρής, Αλέξης Κούγιας, καταγγέλλει ότι στην υπόθεση εμπλέκεται πασίγνωστος επιχειρηματίας, ο οποίος του ζήτησε να κλείσει η υπόθεση με εξωδικαστικό συμβιβασμό, πράγμα ωστόσο το οποίο διαψεύδει ο συνήγορος της 33χρονης.

Ο κ. Κούγιας, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Status Θεσσαλονίκης, ανέφερε ότι αφού συνομίλησε με τον συνήγορο υπεράσπισης, δέχτηκε τηλεφώνημα από επώνυμο επιχειρηματία, ο οποίος του ζητούσε «να τον συναντήσω (τον κ. Νουλέζα) και να τα βρω».

Όπως εξήγησε ο κ. Κούγιας, δεν θέλει να δημοσιοποιήσει για ποιο πρόσωπο πρόκειται καθώς όπως είπε αν το κάνει, «θα γίνει σεισμός». Απαντώντας όμως στις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων είπε ότι πρόκειται για «επιχειρηματία πανελλήνιας εμβέλειας».

Από την πλευρά του, ο συνήγορος υπεράσπισης της 33χρονης κατηγορούμενης η οποία οδηγήθηκε στη φυλακή, υποστήριξε ότι δεν έκανε πρόταση για εξωδικαστικό συμβιβασμό.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: