Έκρυβαν 12 ανθρώπους μέσα στο φορτίο φορτηγού! (φωτο)

Στη σύλληψη τεσσάρων ατόμων, ενός 42χρονου, ενός 40χρονου και δύο 39χρονων προχώρησαν τη Δευτέρα το πρωί στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας με τη συνδρομή στελεχών του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών, για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, διευκόλυνση μεταφοράς αλλοδαπών άνευ ταξιδιωτικών εγγράφων στο εξωτερικό και έκθεσή τους σε κίνδυνο.

Μετά από έλεγχο τις πρώτες πρωινές ώρες χθες, μέσα στο λιμάνι εξωτερικού Ηγουμενίτσας, εντοπίστηκαν επιμελώς κρυμμένοι μέσα σε φορτίου φορτηγού 12 αλλοδαποί στερούμενοι ταξιδιωτικών εγγράφων με σκοπό να μεταφερθούν στο εξωτερικό.

Στη συνέχεια, συνελήφθη ο 42χρονος οδηγός του οχήματος, οι αλλοδαποί καθώς και ο ένας εκ των δύο 39χρονων που βρισκόταν στην πύλη του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας.

Στη συνέχεια και κατόπιν συντονισμένης επιχείρησης στελεχών του Γραφείου Ασφαλείας της οικείας Λιμενικής Αρχής με τη συνδρομή στελεχών του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών, συνελήφθη ο 40χρονος σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, ενώ πρωινές ώρες χθες συνελήφθη και ο άλλος 39χρονος κατά την είσοδό του στην πύλη του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας.

Προανάκριση διενεργεί το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, ενώ το φορτηγό όχημα κατασχέθηκε.

typosthes.gr-topika

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: