Έκλεβαν ποτά και τα πουλούσαν σε μπαρ!

Οι δράστες ηλικίας 20 και 27 χρόνων άρπαξαν διαδοχικά αλκοολούχα ποτά αξίας 60 ευρώ, μέρος από τα οποία πούλησε ο 20χρονος σε έναν 55χρονο ιδιοκτήτη μπαρ

Ο ένας μετά τον άλλο έμπαιναν σε ένα κατάστημα ψιλικών στη Βέροια παριστάνοντας τους πελάτες δυο νεαροί Έλληνες, για να κλέβουν μπουκάλια με οινοπνευματώδη ποτά χωρίς να τους παίρνει είδηση ο ιδιοκτήτης. Στη συνέχεια, τα πωλούσαν σε έναν 55χρονο ιδιοκτήτη μπαρ στην ίδια πόλη!

Οι δράστες ηλικίας 20 και 27 χρόνων άρπαξαν διαδοχικά αλκοολούχα ποτά αξίας 60 ευρώ, μέρος από τα οποία πούλησε ο 20χρονος στον επιχειρηματία. Οι κλοπές εξιχνιάστηκαν από τους άνδρες της Ασφάλειας και οι δράστες συνελήφθησαν, ενώ μερικά από τα κλεμμένα μπουκάλια βρέθηκαν στο μπαρ του 55χρονου που συνελήφθη για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος και αποδόθηκαν στον 40χρονο ιδιοκτήτη του καταστήματος ψιλικών.

*** Δύο αλυσοπρίονα συνολικής αξίας 1.000 ευρώ είχαν κάνει φτερά τις προηγούμενες ημέρες από ένα σπίτι στην περιοχή του Κολιρίου Ηλείας και δεν βρέθηκαν, παρ’ όλο που η κλοπή εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια Πύργου. Ο δράστης είναι ένας 45χρονος Αλβανός ο οποίος έχει συλληφθεί και ανακρίνεται για τυχόν άλλες κλοπές.

Πηγή: protothema.gr

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: