Έκλεισε εισιτήριο για το Ρίο η Ειρήνη Βασιλείου


Οι δίδυμες αδερφές Ειρήνη και Άννα Βασιλείου από αγώνα σε αγώνα είχαν βελτίωση και όλο πλησίαζαν τα όρια των Ολυμπιακών και των Πανευρωπαϊκών Αγώνων.

Σήμερα λοιπόν στον προκριματικό αγώνα των 400μ. γυναικών η Ειρήνη Βασιλείου πραγματοποίησε μια εκπληκτική κούρσα τέθηκε επικεφαλής στη σειρά της και τερμάτισε το χρονόμετρο στα 52.12 που είναι όριο για Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά και για τους Πανευρωπαϊκούς του Άμστερνταμ.

Η δίδυμη αδερφή της Άννα έτρεχε μετά από λίγα λεπτά στη δεύτερη σειρά των προκριματικών στα 400μ. η οποία τερμάτισε σε 52.49 το οποίο της δίνει το δικαίωμα για να συμμετάσχει στους Πανευρωπαϊκούς τους Άμστερνταμ. Η Ειρήνη σε όλη τη διάρκεια της κούρσας την αδερφή της για να πετύχει τον στόχο της, όπως και η Άννα την Ειρήνη και στο τέλος πανηγύριζαν και οι δύο μαζί την επιτυχία τους.

«Ακόμα δεν το έχω πιστέψει! Το όνειρο γίνεται πραγματικότητα αποδείξαμε ότι μπορούσαμε να πετύχουμε το όριο που πλησιάζαμε τόσο καιρό και ελπίζουμε σε ανάλογη συνέχεια», είπε η Ειρήνη, ενώ η Άννα Βασιλείου συμπλήρωσε:

«Τρέξαμε στοχευόμενα στο προκριματικό με όλες μας τις δυνάμεις. Ευχαριστούμε από καρδιάς τον προπονητή μας Άρη Βισκαδουράκη και τους χορηγούς μας».


Πηγή:Zougla.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: