Εκείνη παρήγγειλε αστακό στο πρώτο ραντεβού – Εκείνος αρνήθηκε να πληρώσει – Τα μηνύματα που αντάλλαξαν στη συνέχεια είναι επικά

Στο πρώτο ραντεβού είθισται να πληρώνει ο άνδρας για το φαγητό και των δύο. Τι γίνεται όμως, όταν η γυναίκα παραγγέλνει ό,τι ακριβότερο υπάρχει στο μενού;

Στην προκειμένη περίπτωση η κοπέλα παρήγγειλε αστακό και ακριβό κρασί, με τον παρτενέρ της να αρνείται να πληρώσει όλο τον λογαριασμό, παρά μόνο τα δικά του, που ήταν μια απλή καρμπονάρα και μια μπύρα. Όπως είπε και ο ίδιος στα επικά μηνύματα που αντάλλαξαν στη συνέχεια, «φοιτητής είμαι, όχι sugar daddy». 

Η ιστορία τους έγινε viral καθώς ο φοιτητής αποφάσισε να μοιραστεί τα μηνύματά τους αυτά με τους χρήστες του Reddit, προκαλώντας σάλο και αντιπαραθέσεις για το αν είναι ντε και καλά υποχρεωμένος ο άνδρας να πληρώσει τον λογαριασμό στο πρώτο ραντεβού ή όχι.

Δείτε τα μηνύματα που αντάλλαξαν και έγιναν viral:

Αγόρι: Γεια, θα βγούμε έξω απόψε;
Κορίτσι: Μετά από αυτό που μου έκανες την τελευταία φορά, περιμένεις ότι θα ξαναβγούμε;
Αγόρι: Τι έκανα;
Κορίτσι: Με άφησες να πληρώσω το φαγητό μου και το ποτό μου και πλήρωσες μόνο τα δικά σου.
Αγόρι: Και; Εσύ με προσκάλεσες! Lol, είσαι τυχερή που δεν πλήρωσες και το δικό μου φαγητό και πέραν αυτού εγώ παρήγγειλα μια καρμπονάρα και μια μπύρα ενώ εσύ αστακό και κραί των 80 ευρώ. Το δικό μου φαγητό έκανε 17,5 ευρώ και το δικό σου 110 ευρώ! Αλήθεια περίμενες να σου πληρώνω το φαγητό; Φοιτητής είμαι όχι sugar daddy!
Κορίτσι: Είσαι τόσο αγενής! Δεν πρόκειται να ξαναβγώ μαζί σου. Αν δεν μπορείς να πληρώσεις το φαγητό της κοπέλας σου γιατί να αποδεχτώ την πρόσκλησή σου; Οι τζέντλεμεν πάντα πληρώνουν το φαγητό της κοπέλας, αλλά εσύ υποθέτω ότι είσαι γκέι.

Αγόρι: Πραγματικά είμαι τζέντλεμαν, και για αυτό παρέμεινα στο τραπέζι ενώ μιλούσες για το πόσο σου αρέσει ο … ο και τι θα ήθελες να κάνεις μαζί του.
Κορίτσι: Αϊ γ@@@@@@, μόνο σeξ ήθελες από εμένα. Τελοσπάντων, γεια σου λούζερ!
Αγόρι: Φυσικά και ήθελα να κάνω σeξ μαζί σου, αλλά μετά διαπίστωσα ότι δεν είχα 20 ευρώ επάνω μου γι αυτό.
Κορίτσι: Γ@@@@@@

viral

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: