Έκανε τον πατέρα του… σάκο του μποξ!

Ο ηλικιωμένος και ο μικρότερος γιος του κατέφυγαν σοκαρισμένοι στο αστυνομικό τμήμα Αγρινίου

Σκηνές από ταινία τρόμου θύμιζαν όσα εκτυλίχθηκαν σε χωριό της ενότητας Παραβόλας στην περιοχή της Τριχωνίδας, όταν ξέσπασε καυγάς με απρόβλεπτη εξέλιξη μεταξύ του ηλικιωμένου πατέρα και του μεγαλύτερου γιου του που φιλοξενούνταν προσωρινά στο πατρικό σπίτι.

Ο 40χρονος, που φέρεται ότι αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, άρχισε να σπάζει ό,τι έβρισκε μπροστά του, για λόγους που δεν έχουν γίνει γνωστοί. Αμέσως μετά, δεν δίστασε να επιτεθεί με άγριες διαθέσεις στον 79χρονο πατέρα του και άρχισε να τον γρονθοκοπεί αλύπητα, προκαλώντας του εκτεταμένα τραύματα. Μάλιστα, όταν ο 39χρονος αδελφός του προσπάθησε να τον εμποδίσει, άρπαξε ένα μαχαίρι και τον καταδίωξε στα χωράφια της περιοχής!

Ο ηλικιωμένος και ο μικρότερος γιος του κατέφυγαν σοκαρισμένοι στο αστυνομικό τμήμα Αγρινίου, όπου υπέβαλαν μήνυση κατά του 40χρονου, ο οποίος συνελήφθη αλλά δεν βρέθηκε το μαχαίρι με το οποίο απείλησε τον αδελφό του. Πάντως, σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων, για ενδοοικογενειακή βία και για φθορά ξένης ιδιοκτησίας με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου. Όπως έγινε γνωστό, ο 40χρονος είχε απασχολήσει και στο παρελθόν την Αστυνομία για παρόμοιο περιστατικό.

protothema.gr

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: