Έκανε πλαστικές 200.000 ευρώ για να μοιάσει στον… Χριστό!

Ένας 30-χρονος άνδρας από το Κεντάκι υπέστη ορισμένες ριζικές επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής για να μοιάσει με τον Ιησού Χριστό.

 

Σύμφωνα με την Daily Tribune του Λέξινγκτον, ο Mark Emery ήδη ακλουθεί τα βήματα του Ιησού με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, για πολλά χρόνια, έχοντας γίνει ο ίδιος ξυλουργός, καθώς και μελετάει τον αρχαίο εβραϊκό νόμο και θρησκευτικά κείμενα.

Έφτασε στο σημείο να δαπανήσει περισσότερα από $215.000 σε δύο χρόνια για να αλλάξει τη φυσική του εμφάνιση για να μοιάσει με τον Ιησού. Μετά την έκθεσή του σε συνολικά 21 χειρουργικές επεμβάσεις, ισχυρίζεται ότι είναι «σχεδόν ικανοποιημένος» με τα αποτελέσματα.

“Μερικοί άνθρωποι αγοράζουν φανταχτερά αυτοκίνητα ή αυτοσχέδια αρχοντικά … εγώ μπορώ να χρησιμοποιήσω τα χρήματά μου για να δείξω την αγάπη μου για τον Ιησού” λέει ο κ Emery. “Προσπαθώ να ζω με το παράδειγμά του και να είμαι σαν κι αυτόν, όπως μπορώ. Για μένα, να ζω όπως ο Ιησούς δεν ήταν αρκετό, ήθελα πραγματικά να είναι σαν κι αυτόν και μοιάζω με αυτόν. ”

Ο νεαρός άνδρας χρησιμοποίησε διάφορες εικόνες και εικονίδια για να προσδιορίσει τη πραγματική εμφάνιση του Χριστού πριν από την έναρξη των χειρουργικών επεμβάσεων του.

Τεράστια κριτική έχει ήδη προκύψει στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης, καταγγέλλοντας σαν σκωπτική την προσπάθεια του κ Emery να μοιάσει με τον Ιησού Χριστό.

Εκατοντάδες άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένων των διαφόρων θρησκευτικών ηγετών, έχουν κάνει κάποιες θρησκευτικά προσανατολισμένες κριτικές, καταγγέλλοντας ως «βλασφημία» ή «αίρεση» την επιθυμία του να μιμηθεί την εμφάνιση του Χριστού.

“Οι Χριστιανοί αγαπούν τον Ιησού και να προσπαθήσεις να ενεργείς σαν κι αυτόν, όχι να μοιάζεις με αυτόν. Ντροπή σου. Αυτό είναι γελοίο και αντί-χριστιανικό », έγραψε ο πάστορας John Hagee στο λογαριασμό του στο Twitter.

Πολλοί κριτικοί έχουν επίσης περιγράψει την προσπάθεια του κ Emery ως «γελοία», δεδομένου ότι η φυσική εμφάνιση του Ιησού Χριστού παραμένει ασαφής και εξακολουθεί να υπόκειται σε συζήτηση.

Η ίδια η Βίβλος δίνει καμία φυσική περιγραφή του Ιησού, με την έννοια που περιγράφει τον τόνο του δέρματος, στυλ μαλλιών, ή τα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Πολλές θεωρίες έχουν εκπονηθεί από τους μελετητές όλα αυτά τα χρόνια, κάποιοι από αυτές απίστευτα τραβηγμένες, υποστηρίζοντας ότι ο Ιησούς θα μπορούσε να ήταν από την Δυτική Αφρική , Αιγύπτιος ή μισό-Ρωμαϊκής καταγωγής μεταξύ άλλων, αλλά κανένας από τους ισχυρισμούς αυτούς δεν υποστηρίζεται σε καμία απόδειξη.

Είναι γενικά αποδεκτό μεταξύ των ιστορικών, ότι ο Ιησούς δεν ήταν ευρωπαϊκής καταγωγής, όπως αυτός απεικονίζεται συνήθως σε εικόνες και σταυρούς.
Παρ ‘όλα αυτά οι κριτικοί, ο κ Emery λέει ότι είναι πραγματικά ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα της χειρουργικής επέμβασης του, υποστηρίζοντας ότι τώρα αισθάνεται πιο κοντά στον Ιησού από ό, τι είχε νιώσει ποτέ στη ζωή του

seleo.gr-Lifestyle

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: