Είχε κάνει το σπίτι του κέντρο διακίνησης ναρκωτικών

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν μέσα σε σπίτι στον Πύργο, τον ιδιοκτήτη αλλά και έναν πελάτη, ενώ κατέσχεσαν διάφορες ποσότητες «μαλακών» και σκληρών» ναρκωτικών

Μαζί με το νεαρό «πελάτη» του στον οποίο είχε μόλις πουλήσει τη δόση του, συνελήφθη ένας 35χρονος που διακινούσε «σκληρά» και «μαλακά» ναρκωτικά στον Πύργο Ηλείας. Μάλιστα, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών τους έπιασαν στο σπίτι του, που είχε μετατραπεί σε κέντρο διακίνησης ναρκωτικών.

Στο σπίτι βρισκόταν ένας 24χρονος στην κατοχή του οποίου οι αστυνομικοί βρήκαν τη μικροπόσοτητα ηρωίνης που είχε προμηθευτεί νωρίτερα από τον 35χρονο, που είχε πάνω του ένα τσιγαριλίκι και 120 ευρώ. Κατά την έρευνα που ακολούθησε, βρέθηκαν κρυμμένες στα δωμάτια συσκευασίες που περιείχαν 130 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και μικροπόσοτητα ηρωίνης.

Μια ηλεκτρονική ζυγαριά με υπολείμματα χασίς αλλά και μια ξύλινη πλάκα και δυο τηλεκάρτες με εμφανή ίχνη ηρωίνης, έδειχναν ότι το σπίτι χρησιμοποιούνταν ως… τεκές από τον 35χρονο και τους αγοραστές του «εμπορεύματός» του! Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας, που άσκησε δίωξη στον 35χρονο για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και στον 24χρονο για αγορά και κατοχή.

Πηγή: protothema.gr

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: