Έφυγε από τη ζωή ο Κώστας Ευριπιώτης

Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο Κώστας Ευριπιώτης, ο οποίος τους τελευταίους μήνες έδινε μάχη με τον καρκίνο. 

Γεννήθηκε στην Ηλιούπολη της Αθήνας το 1963. Ήταν ο μικρότερος από τα τέσσερα αδέλφια του, ενώ σε ηλικία 17 ετών «έχασε» το μεγαλύτερο αδελφό του.

Έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του σε δεκάδες τηλεοπτικές, κινηματογραφικές και θεατρικές παραγωγές όπως «Τα λιονταράκια του κυρ Ηλία», «Ο Ανδροκλής και τα λιοντάρια του», «Οι επικίνδυνοι» (μια διαμαρτυρία), «Μπαμ μπαμπάς και μπέμπα», «Μια γυναικάρα στα μπουζούκια», «Μπίζνες στα βαλκάνια», «SafeSex», «Εργαζόμενη γυναίκα», «Σεσουάρ για δολοφόνους», «Άντρες έτοιμοι για όλα», «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα Νο1», «Άντρες έτοιμοι για όλα», «Οι πράσινες, οι κόκκινες, οι θαλασσιές οι τσούχτρες», «Έλα να… γυμνωθούμε ντάρλινγκ», «Οι γαμπροί της Ευτυχίας», «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός», «Μαζί τα φάγαμε», ενώ “σταθμός” για την καριέρα του ήταν ο ρόλος του «παλιιού» σμηνίτη «Γιώργου Βλάχου» στην τηλεοπτική σειρά «Της Ελλάδος τα παιδιά».

Ο ίδιος συνδέθηκε επίσης με τον ποδοσφαιρικό χώρο και συγκεκριμένα με την ομάδα του Ατρόμητου της οποίας τραγούδησε τον ύμνο.

Σημειώνεται ότι η περιπέτεια της υγείας του γνωστού ηθοποιού, ξεκίνησε πριν από ένα χρόνο και ενώ ετοιμαζόταν να ανέβει στη σκηνή του θεάτρου Αθηνά, με την παράσταση «Πολυτεχνίτης κι ερημοσπίτης».

Η ανάρτηση της Καίτης Φίνου για το θάνατο του Κώστα Ευριπιώτη

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: