Δυο μεθυσμένοι Ιρλανδοί προσπαθούν να μεταφέρουν έναν καναπέ. Ανεκτίμητη στιγμή.

Οι Ιρλανδοί είναι ένας λαός που φημίζεται για τις ικανότητες του να καταναλώνει τεράστιες ποσότητες αλκοόλ κατά την διάρκεια της ημέρας αλλά και φυσικά της νύχτας. Σε αυτό το περιστατικό που θα δούμε πραγματοποιείται κατά την διάρκεια της μέρας και είναι αποδειξη των όσων αναφέρουμε πιο πάνω,

Σε αυτό το αληθινό περιστατικό θα δούμε δυο μεθυσμένους Ιρλανδούς από την πόλη Drumquin της χώρα τους να προσπαθούν να μετακινήσουν έναν καναπέ, προφανώς να τον πάνε σε κάποιο άλλο σπίτι, αρχικά με επιτυχία αλλά στην συνέχεια όχι και τόσο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι μπέρδεψαν τις προτεραιότητες τους, διότι έπρεπε πρώτα να κάνουν την μετακίνηση του καναπέ και μετά να τα πιουν.

Ίσως να είναι ο τρόπος που λειτουργούν, ίσως να μην τους νοιάζει και πολύ το να είναι νηφάλιοι μιας και είναι μια χώρα με την χαμηλότερη φορολογία. Πάντως η χρυσή στιγμή που θα δείτε είναι άκρως χιουμοριστική και πρωτότυπη.

Όπως θα δείτε είναι πολύ μεθυσμένοι και παραπάνω τσαντισμένοι αλλά είναι το φυσικό τους, Μοιάζει με ανέκδοτο, όμως το σκηνικό που κατέγραψε η κάμερα πριν λίγες μέρες είναι πέρα για πέρα αληθινό και ξεκαρδιστικό.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: tilestwra

asteia

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: