Δυο κιλά χασίς τρύγησε από τη φυτεία του στην Κέρκυρα

Είχε εγκαταστήσει πλήρη γεωπονικό εξοπλισμό

Συστηματικός χασισοκαλλιεργητής ήταν ένας 49χρονος που είχε εγκαταστήσει πλήρη γεωπονικό εξοπλισμό στον περιβάλλοντα χώρο του σπιτιού του στην Κέρκυρα, όπου καλλιεργούσε μια αρκετά μεγάλη φυτεία και διακινούσε την πλούσια παραγωγή της σε χρήστες του νησιού.

Κατά την διάρκεια επιχείρησης για την σύλληψή του, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών ανακάλυψαν τη φυτεία με τα 33 δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία κατέσχεσαν μαζί με δυο κιλά και 198 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης που είχε τρυγήσει και μια ηλεκτρονική ζυγαριά. Ο 49χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας που του άσκησε δίωξη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση.

*** Κοκαΐνη και χασίς μετέφερε με λεωφορείο του ΚΤΕΛ ένας 32χρονος επιβάτης, που υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., κατά την αποβίβασή του τα ξημερώματα της Τετάρτης στον υπεραστικό σταθμό στο 2ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αγρινίου– Μεσολογγίου. Στην κατοχή του βρέθηκαν δυο περιτυλίγματα με μικροποσότητα κοκαΐνης και δύο συσκευασίες με 11,3 γραμμάρια αποξηραμένη ακατέργαστη κάνναβη, τα οποία κατασχέθηκαν. Ο 32χρονος συνελήφθη, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.  

*** Μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 19,74 γραμμαρίων, μία ζυγαριά και έναν τρίφτη βρήκαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών στο σπίτι ενός 39χρονου στο Βόλο, καθώς είχαν πληροφορίες ότι έκανε διακίνηση. Στο σπίτι βρέθηκε και ένα πιστόλι replica κι έτσι ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Βόλου άσκησε σε βάρος του 39χρονου δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Πηγή: protothema.gr

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: