Έβαλε όπισθεν και «πάτησε» τον αστυνομικό πίσω του –Ποια ποινή του επιβλήθηκε;

Η Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου έδωσε στη δημοσιότητα πλάνα ενός οδηγού που σκόπιμα χτύπησε έναν αστυνομικό, κάνοντας όπισθεν με το όχημα του.

Το περιστατικό συνέβη πέρυσι την 1η Ιουλίου, όταν ο επιθεωρητής Tony McGovern βρισκόταν σε περιπολία με μοτοσικλέτα και παρατήρησε τον Joseph Ward να ενεργεί «ύποπτα». Ενώ τα πλάνα που κυκλοφόρησαν από τις αρχές δείχνουν μόνο ένα μέρος της συνομιλίας και τα λόγια είναι δύσκολο να διακριθούν, φαίνεται ότι ο αστυνομικός ρώτησε τον Γουόρντ πού πήγαινε ή τι έκανε. Τελικά του δίνει εντολή να σβήσει τον κινητήρα, αλλά αυτός αρχικά πηγαίνει μπροστά από τη μοτοσικλέτα και στη συνέχεια ρίχνει γρήγορα το Mitsubishi Outlander με την όπισθεν πάνω στον αστυνόμο.

Ο ΜακΓκόβερν ζήτησε βοήθεια και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα στα πόδια, τους ώμους και την πλάτη του. Ο Ward ξέφυγε, αλλά αναγνωρίστηκε από τις αρχές που ανακάλυψαν ότι καταζητείται ήδη επειδή υποδύθηκε έναν αστυνομικό και ζήτησε χρήματα από έναν άλλο οδηγό. Η αστυνομία τον συνέδεσε επίσης με μια σύγκρουση στις 5 Ιουλίου και ένα περιστατικό που προκάλεσε ζημιές σε δύο αυτοκίνητα της αστυνομίας στις 6 Ιουλίου.

Ο Ward συνελήφθη τελικά στο Letchworth στις 20 Ιουλίου και η Μητροπολιτική Αστυνομία είπε ότι κατέληξε να παραδέχεται την ενοχή του για 14 αδικήματα .Παρά τη σοβαρή φύση των αδικημάτων, ο Ward καταδικάστηκε σε φαινομενικά ελαφριά ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών.

Έβαλε όπισθεν και «πάτησε» τον αστυνομικό πίσω του –Ποια ποινή του επιβλήθηκε; gr.

now24.gr-auto

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: