#DressUpFriday: Το νέο fashion trend στο Instagram θα κατακλύσει τις Παρασκευές μας

#DressUpFriday: Το νέο fashion trend στο Instagram θα κατακλύσει τις Παρασκευές μας

Στη διάρκεια της καραντίνας, για να έχουμε fun και να μην κατσουφιάζουμε τις στιγμές που είχαμε άπλετο χρόνο, κάναμε πολλά πράγματα. Πράγματα, που ίσως δεν είχαμε φανταστεί ποτέ ότι θα δοκιμάσουμε, φορώντας-όμως- πάντα πιτζάμες και sweaters. Θα καταλάβεις μετά τι ακριβώς εννοούμε.

Ένα, λοιπόν, από τα πράγματα που κάναμε ήταν και το ανελέητο scroll στο Instagram μέσα από το οποίο «γεννήθηκαν» νέα accounts και hashtags με ευφάνταστες ιδέες μόδας. Το #pillowchallenge με τις ζώνες δεμένες γύρω από ένα μαξιλάρι, αλλά και το #HomeCoutureChallenge με τις μιμήσεις εμφανίσεων στα runways των μεγάλων Οίκων Μόδας μάς έκαναν να περάσουμε ευχάριστα τον χρόνο μας.

Τώρα, όμως, έχει «ξεπηδήσει» ένα νέο trend και hashtag στο Instagram, το οποίο αφορά τη μόδα και τις… Παρασκευές μας. #DressUpFriday γράφουν πολλά κορίτσια κάτω από φωτογραφίες τους στους προσωπικούς τους λογαριασμούς ποζάροντας με τουαλέτες και προσπαθώντας να επαναφέρουν στις ζωές μας το Friday Feeling. Γυναίκες και κορίτσια ντυμένα με εντυπωσιακά φορέματα, που μας προ(σ)καλούν να φορέσουμε τα καλά μας ρούχα σαν να ετοιμαζόμασταν για ένα night-out στην πόλη.

Η Lucy Walsh (@_dressupfriday) ξεκίνησε αυτό το challenge και μέχρι τώρα οι αναρτήσεις στο Instagram έχουν ξεπεράσει τις 17.000 παγκοσμίως. Αυτό που θέλει η Lucy και ζητά από κάθε γυναίκα είναι να «σκάψει» βαθιά στην ντουλάπα της και να βρει το πιο ωραίο και extravagant fashion item που διαθέτει, να φροντίσει τα μαλλιά της και να κάνει ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ. «Πολλές γυναίκες μού έστειλαν μήνυμα να μου πουν ‘’ευχαριστώ’’. Πολλές μού είπαν ότι το #DressUpFriday τούς έφτιαξε τη διάθεση. Η επιλογή ενός ωραίου ρούχου και η περιποίηση της εικόνας μας είναι ένδειξη αυτοφροντίδας», έχει δηλώσει η Walsh.

Εκτός από το γεγονός ότι αυτό το challenge έχει πολύ fun και θα σε κάνει να περάσεις ευχάριστα την ώρα σου, θα δώσει και ένα boost στην ψυχική σου υγεία. Και αυτό είναι κάτι, το οποίο όλες έχουμε ανάγκη το τελευταίο διάστημα. Οπότε, σήμερα δεν έχεις παρά να δημιουργήσεις την πιο όμορφη εικόνα του εαυτού σου και- ακόμα και αν δεν βγεις για ένα ποτό στην πόλη- να σε απολαύσεις μπροστά στον καθρέφτη σου.

Cover photo: @gaylerinkoff

Διάβασε ακόμα: 7 supermodels που ανακαλύφθηκαν τυχαία σε μέρη που… σίγουρα δεν συχνάζουν μοντέλα

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: