Δημήτρης Καμμένος για ΑΝΕΛ: Το κόμμα έχει διαλυθεί

«Οι ΑΝΕΛ έπρεπε να είχαν αποχωρήσει από την κυβέρνηση από την πρώτη στιγμή και να σώσουν τη Μακεδονία», τόνισε στο ΣΚΑΙ ο ανεξάρτητος βουλευτής, Δημήτρης Καμμένος.

Για την υπογραφή της συμφωνίας των Πρεσπών, ο κ. Καμμένος σχολίασε ότι: «Τους έχω πει νονούς, μετά τα βαφτίσια τελείωσε το κλάμα… Το ‘δωσες το όνομα, τώρα μην κλαίμε».

Όσο για το εάν πιστεύει ότι ο Πάνος Καμμένος θα ρίξει την κυβέρνηση μετά το τηλεφώνημα του Αμερικανού αντιπρόεδρου Πενς, ο ανεξάρτητος βουλευτής απάντησε: «Θα μπορούσε να πει ο Πάνος μετά το τηλεφώνημα του Πενς να πει “συγγνώμη εγώ έχω άλλη άποψη και θα ρίξω την κυβέρνηση;”» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Καμμένος συμπλήρωσε ότι ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Άμυνας δεν εννοεί ό,τι λέει. «Το κόμμα έχει διαλυθεί, δεν υπάρχει, απλώς προσπαθούν να κερδίσουν χρόνο, πουλήθηκε το Σκοπιανό».

Τέλος, σχετικά με τις δηλώσεις του κ. Μαυραγάνη για το ότι οι υπογραφές Τσίπρα και Κοτζιά είναι ανίσχυρες, ο Δημήτρης Καμμένος κατέληξε: «Αν είχα πει εγώ ότι οι υπογραφές Τσίπρα και Κοτζιά στη συμφωνία είναι ανίσχυρες θα είχα φύγει την άλλη μέρα. Βιαίως κιόλας».

politiki

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: