Δήμητρα Ματσούκα: Η φωτογραφία που προκάλεσε αντιδράσεις στα social media

Τα επικριτικά σχόλια και η συμπαράσταση της Σμαράγδας Καρύδη.

Τις τελευταίες ώρες έχει προκληθεί ένας χαμός στο instagram ύστερα από τη φωτογραφία που ανέβασε η Δήμητρα Ματσούκα στην οποία απεικονίζεται

ένα γλυπτό της Παναγίας. Ο λόγος; To σχήμα του συγκεκριμένου γλυπτού που πόσταρε η ηθοιός θυμίζει αιδοίο.

Η ηθοποιός έβαλε σαν hashtag το σχόλιο «Μαθήματα θρησκείας» και πολλοί φαν της έσπευσαν να σχολιάσουν το ποστ της ηθοποιού.

«Υπάρχει και κάποιο όριο… Θα το θεωρούσα τουλάχιστον ατυχέστατο…», «Καλό θα ήταν χώρια απ’ την πλάκα να σεβόμαστε και κάποια πιστεύω που μπορεί να έχει ο διπλανός μας», «Έλεος ντροπή και μπέρδεψες το αστείο με το γελοίο!», «Ντροπή και αίσχος, υπάρχουν και όρια και τα ξεπέρασες», «Ιησούς Χριστός νικά και όλα τα κακά σκορπά», ήταν μερικά από τα σχόλια που έκαναν οι διαδικτυακοί φίλοι της Δήμητρας.

Υπήρξαν, βέβεια και πολλοί υποστηρικτές. «Γουστάρω τη φωτό και δεν βλέπω καμία προσβολή προς τη θρησκεία, αντιθέτως όλοι από εκεί προήλθαμε και από εκεί η ζωή ξεκινάει. Γεμίσαμε πουριτανούς», σχολίασε διαδικτυακή της φίλη. 

Η ίδια και πάλι μέσα από το λογαριασμό της @dimitra_matsouka_official απάντησε γράφοντας: «Η φώτο μου αρέσει και αν κάποιος δεν έχει την ίδια αίσθηση του χιούμορ με μενα, μικρό το κακό. Επίσης, μπορείτε να με κάνετε unfollow, ή να μη διαβάζετε περιοδικά που σχολιάζουν με (ψεύτο)συντηρητική διάθεση ενώ απλώς θέλουν να κιτρινίζουν».

Η Σμαράγδα Καρύδη προσπάθησε να εκτονώσει την κατάσταση, γράφοντας με χιούμορ : «Ματσούκα σ’ αγαπώ».

seleo.gr-Lifestyle

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: