Δίκη Χρυσής Αυγής: Απαγορεύτηκε η συγκέντρωση συμπαράστασης στους καταδικασθέντες

Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη θεωρεί ότι υπάρχει σοβαρός κίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια

Η ΕΛ.ΑΣ. ανακοίνωσε πως απαγορεύει τη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής τη Δευτέρα 12/10, έξω από το Εφετείο Αθηνών, βάζοντας, έτσι, τέλος στα σχέδια του Γιάννη Λαγού.

Με σχετική ανακοίνωση, το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη έκανε γνωστό ότι απαγορεύεται η συγκέντρωση συμπαράστασης των καταδικασθέντων της Χρυσής Αυγής έξω από το Εφετείο.

«Εκδίδεται, αργότερα σήμερα, από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνσης Αττικής, δελτίο Τύπου περί απαγόρευσης της αναγγελθείσης συγκέντρωσης συμπαράστασης στους καταδικασθέντες της Χρυσής Αυγής, σύμφωνα με το άρθρο 11 του Συντάγματος, περί επικειμένου σοβαρού κινδύνου για τη δημόσια ασφάλεια και τις διατάξεις και διαδικασίες του νομού 4703/2020 περί συναθροίσεων», αναφέρει η ανακοίνωση.

Υπενθυμίζουμε ότι ο ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιάννης Λαγός είχε απευθύνει κάλεσμα για συγκέντρωση έξω από το Εφετείο για συμπαράσταση τους καταδικασθέντες.

“Το πρωί της Δευτέρας στις 9 στο εφετείο γκρεμίζουμε ΟΛΑ τα ψέματα μιας φοβισμένος ομάδας ανθρωπάκων που εκτελώντας εντολές καταπάτησαν κάθε έννοια δικαίου. Δεν με φοβίζετε. Ποτέ δεν θα πάρετε αυτή την χαρά”, έγραψε σε ανάρτησή του στο Twitter.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: