Δικές της μηνιαίες κάρτες και εισιτήρια θα εκδώσει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ προχωρά στην έκδοση χάρτινων εισιτηρίων και δικών της μηνιαίων καρτών που θα ισχύουν για όλα τα μέσα του ΟΑΣΑ. Όπως επισημαίνει σε σχετική ανακοίνωση η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ο ΟΑΣΑ δεν έχει καταφέρει να την προμηθεύσει ακόμα με μηνιαίες κάρτες.

Πιο αναλυτικά, από την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. θα προχωρήσει στην έκδοση (από τα εκδοτήρια της εταιρείας) δικών της μηνιαίων καρτών απεριορίστων διαδρομών, ενώ σύντομα θα προβεί και στην έκδοση εισιτηρίων απλής διαδρομής, τα οποία θα ισχύουν για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ και όλα τα μέσα του ΟΑΣΑ.

Οι μηνιαίες κάρτες των 30 ευρώ (η ολόκληρη) και των 15 (η μειωμένη), θα ισχύουν σε όλα τα μέσα και τα δρομολόγια πλην αεροδρομίου και Χ80, ενώ στα 49 και στα 25 ευρώ αντίστοιχα θα είναι οι τιμές για τις μηνιαίες κάρτες για τα δρομολόγια του μετρό για αεροδρόμιο (πλην λεωφορείου X80). Οι τιμές των ανωτέρω κομίστρων ακολουθούν την μέχρι σήμερα εφαρμοζόμενη τιμολογιακή πολιτική και ισχύουν για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. και όλα τα μέσα του ΟΑΣΑ Α.Ε.

Ακόμη, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. ενημέρωσε το επιβατικό κοινό πως θα προβεί πολύ σύντομα και στην έκδοση εισιτηρίων απλής διαδρομής, τα οποία θα ισχύουν αντιστοίχως για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. και όλα τα μέσα του ΟΑΣΑ Α.Ε.

Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ:

«Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. προχωρεί στην έκδοση χάρτινων καρτών και εισιτηρίων για την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, λόγω της αδυναμίας της ΟΑΣΑ Α.Ε. να προμηθεύσει με προϊόντα κομίστρου την ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. (υπενθυμίζεται ότι μέχρι σήμερα τα εκδοτήρια του Προαστιακού Σιδηρόδρομου της Αθήνας πωλούσαν εισιτήρια και μηνιαίες κάρτες τις οποίες προμήθευε η ΟΑΣΑ Α.Ε.).

Σημειώνεται ότι δεν υπάρχουν μεταβολές στη μέχρι σήμερα ακολουθούμενη τιμολογιακή πολιτική του Προαστιακού Σιδηρόδρομου Αθηνών (στην αστική ζώνη ΟΑΣΑ) και ότι οι μηνιαίες χάρτινες κάρτες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. και τα εισιτήριά της θα γίνονται δεκτά από την ΟΑΣΑ Α.Ε. για τις μετεπιβιβάσεις σε άλλα συγκοινωνιακά μέσα (Μετρό, Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος, Λεωφορεία και Τρόλεϊ), όπως ίσχυε τα τελευταία χρόνια».

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: