Διεθνή τηλεμαραθώνιο για την Ουκρανία διοργανώνει η πολωνική τηλεόραση με συμπαρουσιαστή τον Αντρέι Σεβτσένκο

Στον τηλεμαραθώνιο θα συμμετάσχουν πολωνοί και ουκρανοί παρουσιαστές, αλλά και ο ουκρανός θρύλος του ποδοσφαίρου Αντρέι Σεβτσένκο και εκπρόσωποι των ποδοσφαιρικών ομάδων Τότεναμ και Ρεάλ Μαδρίτης

Το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο της Πολωνίας TVP ανακοίνωσε ότι θα μεταδώσει σήμερα μια εκπομπή με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυση της Ουκρανίας και ότι το πρόγραμμα αυτό θα είναι στα αγγλικά και θα μεταδοθεί σε πάνω από 20 χώρες.

Η ειδική εκπομπή έχει τίτλο “Σώστε την Ουκρανία#ΣταματήστεΤονΠόλεμο” και στόχο της τη συγκέντρωση “χρημάτων για τα θύματα της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία”, όπως εξηγεί σε δελτίο Τύπου το δίκτυο TVP World, το αγγλόφωνο παράρτημα της κρατικής πολωνικής τηλεόρασης.

Στο δελτίο Τύπου αναφέρεται ακόμη ότι η μετάδοσή της θα ξεκινήσει στις 18:30 ώρα Ελλάδος και θα έχει διάρκεια δύο ώρες.

Στον τηλεμαραθώνιο θα συμμετάσχουν πολωνοί και ουκρανοί παρουσιαστές, αλλά και ο ουκρανός θρύλος του ποδοσφαίρου Αντρέι Σεβτσένκο και “εκπρόσωποι των ποδοσφαιρικών ομάδων Τότεναμ και Ρεάλ Μαδρίτης”, σημειώνει το TVP World.

Μεταξύ των καλλιτεχνών που θα εμφανιστούν είναι οι βρετανοί Fatboy Slim και Κρεγκ Ντέιβιντ, οι νικητές της Γιουροβίζιον Σαλβαδόρ Σομπράλ και Νέτα και η Ουκρανή Ρουσλάνα.

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: