Διέρρηξε τρεις φορές το ίδιο σπίτι!

Ήδη το είχε διαρρήξει δυο φορές και έκανε το ίδιο ακόμη μια αλλά, όπως αποδείχθηκε, η τρίτη ήταν και… φαρμακερή γι’ αυτόν καθώς συνελήφθη άμεσα

Εύκολη πρόσβαση σε ένα σπίτι φαίνεται πως είχε βρει ένας διαρρήκτης, γι’ αυτό και το… «επισκεπτόταν» αρκετά συχνά! Ήδη το είχε διαρρήξει δυο φορές και έκανε το ίδιο ακόμη μια αλλά, όπως αποδείχθηκε, η τρίτη ήταν και… φαρμακερή γι’ αυτόν καθώς συνελήφθη άμεσα!

Οι άνδρες της τοπικής Ασφάλειας που περιπολούσαν σε μια περιοχή στη Λάρισα, ενημερώθηκαν από τον 29χρονο ιδιοκτήτη του σπιτιού ότι ένας άνδρας είχε τρυπώσει λίγο νωρίτερα και του είχε αρπάξει όσα κοσμήματα του είχαν απομείνει από τις προηγούμενες δυο διαρρήξεις που είχαν γίνει. Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν αμέσως αναζητήσεις και κατάφεραν να εντοπίσουν τον δράστη.

Πρόκειται για έναν 45χρονο Έλληνα ο οποίος συνελήφθη και στο πλαίσιο της προανάκρισης αποκαλύφθηκε ότι κατά την διάρκεια του 2015 είχε τρυπώσει άλλες δύο φορές στο ίδιο σπίτι και είχε κλέψει πάλι κοσμήματα! Το λάθος του ήταν ότι επέστρεψε για να αποτελειώσει το… «έργο» του κι έτσι οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας που του άσκησε δίωξη για κλοπή.

Πηγή: protothema.gr

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: