Διαζύγιο "βόμβα" για αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz! Τα διέλυσαν όλα μετά από 5 χρόνια γάμου και ένα παιδί!

Είναι οριστικό. Μετά από 5 χρόνια γάμου, κοινής ζωής και πορεία ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρι της ελληνικής showbiz αποφάσισε να τραβήξει ξεχωριστούς δρόμους.

Ο λόγος για την Ευα Λάσκαρη και τον Ντίνο Τσιώρη. Οι δυο τους παντρεύτηκαν τον Αύγουστο του 2012, ενώ περίπου δυο χρόνια αργότερα το μοντέλο γέννησε τον καρπό του ερωτά τους, Πάνο.

Την είδηση του χωρισμού επιβεβαίωσε στην κάμερα του Happy Day με δηλώσεις της και η Εύα Λάσκαρη. H ίδια είπε:

«Συμβαίνουν στα ζευγάρια τα προβλήματα μετά το παιδί. Είναι πολύ φρέσκο. Και επειδή έχουμε και ένα παιδάκι δεν θέλω να πω κάτι πάνω σε αυτό. Είμαστε αγαπημένοι μαζί μας για το κάλο του παιδιού μας. Τώρα είναι λίγο νωρίς. Δεν θέλαμε να το πούμε. Μάλλον μαθεύτηκε».

Η Εύα Λάσκαρη και ο Ντίνος Τσιώρης παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο στις 27 Αυγούστου του 2012, στη Μύκονο.

Η Εύα Λάσκαρη επέλεξε να φορέσει ένα αρχαιοελληνικό νυφικό με την υπογραφή της Κατερίνας Γκούμα το οποίοι είχε μια χρυσή ζώνη στη μέση και το συνδύασε με χρυσά flat πέδιλα . Τόσο το μακιγιάζ, όσο τα μαλλιά επιμελήθηκε ο make up artist, Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Στο προαύλιο, κάτω από μια αψίδα με ηλιοτρόπια, την περίμενε ο γαμπρός, Ντίνος Τσιώρης κρατώντας μια ανθοδέσμη από λευκά τριαντάφυλλα και γυψοφίλη. Φορούσε ένα μαύρο παντελόνι και ένα μαύρο γιλέκο με νότες στην πλάτη.

Όταν ολοκληρώθηκε το Μυστήριο, το ζευγάρι δέχθηκε τις ευχές των φίλων και συγγενών που παρευρέθηκαν στη χαρά τους. Ακολούθησε γαμήλιο πάρτι, το οποίο πραγματοποιήθηκε με 150 καλεσμένους, στο παλιό λιμάνι της Μυκόνου.

Δείτε φωτογραφίες από τον γάμο τους:

Πηγή: youweekly.gr

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: