Διαζύγιο και για τον Patrick Dempsey

Διαζύγιο και για τον Patrick Dempsey

Διαζύγιο και για τον Patrick Dempsey
Με μεγάλη περίσκεψη και αμοιβαίο σεβασμό αποφασίσαμε να τελειώσουμε τον φάμο μας ανέφερε το ζευγάρι σε κοινή του ανακοίνωση. Βασικό μέλημά μας είναι τα παιδιά μας και με μεγάλη ευγνωμοσύνη ζητούμε να σεβαστείτε την οικογενειακή μας ζωή αυτήν τη δύσκολη δτιγμή.

Η makeup artist Jillian Fink ισχυρίζεται ασυμβίβαστες διαφορές στην αιτία διαζυγίου και ζητεί κοινή κηδεμονία για τη 12χρονη κόρη τους και τα 7χρονα δίδυμα αγόρια τους, σύμφωνα με το ΤΜΖ.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1999 και δεν είχε υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο οπότε η περιουσία του σταρ που ανέρχεται στα 40 εκατ. δολάρια αναμένεται να χωριστεί στα δύο! Αναμένουμε να δούμε αν θα είναι φιλικός ο χωρισμός τους ανέφερε ανώνυμη πηγή στο ΤΜΖ.

Το 2011 ο Dempseyσε συνέντευξή του δήλωνε πολύ περήφανος για την οικογενειακή του ζωή κι αποκάλυπτε το μυστικό για έναν επιτυχημένο γάμο: Το καλύτερο μέρος ενός γάμου είναι ότι αισθάνεσαι ισορροπημένος. Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από το να επιστρέφεις σπίτι και να είσαι με την οικογένειά σου.

Όπως πρόσθεσε κλειδί για την επιτυχία είναι να αποδέχεσαι ότι δεν θα αλλάξεις τον άλλον επισημαίνοντας ότι οι λέξεις ναι αγάπη μου, ό,τι θες εσύ βοηθούν πολύ.

Από την άλλη, είπε πως το χειρότερο ενός γάμου είναι όταν το ζευγάρι δεν επικοινωνεί: Όταν οσύντροφός του βγαίνει από την πόρταενώ εσύ μπαίνεις και δεν έχεις την ευκαιρία να μιλήσεις μαζί του. Αυτό είναι το χειρότερο. Ο Dempsey βρισκόταν στη Φλόριντα όταν η σύζυγός του συμπλήρωσε την αίτηση διαζυγίου.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: