Διάσημες που έκαναν πλαστική και το παραδέχτηκαν!

Στη… γοητεία του νυστεριού υπέκυψαν αρκετές κυρίες της showbiz. Κάποιες βέβαια, αν και φαίνεται, δε λένε να το παραδεχτούν, αποδίδοντας τη «φρεσκάδα» τους στο… άφθονο νερό.

Άλλες, πάλι, κυρίες της showbiz έχουν παραδεχτεί με αφοπλιστική ειλικρίνεια ότι έκαναν τα «πειραγματάκια» τους, προκειμένου να διορθώσουν τις όποιες ατέλειες τους. Ιδού, λοιπόν, ποιες σταρ της εγχώριας showbiz έχουν παραδεχτεί δημοσίως τις πλαστικές επεμβάσεις που έκαναν:

Πριν λίγες μέρες, η Βούλα Πατουλίδου, με αφοπλιστική ειλικρίνεια μίλησε για τις πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει.

«Να σου πω, εγώ μπήκα σε αυτή τη διαδικασία, γιατί είχα φοβερή ακμή. Και μετά με ενοχλούσε η μύτη. Και έκανα και την μύτη. Τέλος. Που δεν είχε τίποτα. Όλοι μου λένε: “»Ήσουν καλύτερη με εκείνη τη μύτη, ήταν πιο αγωνιστική!». Λέω: «Δεν πειράζει. Εγώ θέλω να είναι πιο γλυκανάλατη», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Μόλις πριν λίγο καιρό, η Χριστίνα Λαμπίρη παραδέχτηκε ότι έκανε πλαστική στη μύτη της.

» Έχω φτιάξει την μύτη μου γι αυτό και έχω αλλάξει κούρεμα στα μαλλιά μου, για να την δείχνω. Πήγα να κάνω διάφραγμα και είπα να την φτιάξω και λίγο», παραδέχτηκε μέσα από την εκπομπή της, στο Epsilon.

Η Καίτη Γαρμπή δε δίαστασε να παραδεχτει δημοσίως ότι πήρε την απόφαση να κάνει πλαστική στο στήθος όχι επειδή το ήθελε η ίδια, αλλά επειδή άρεσε στον σύζυγο της Διονύση Σχοινά.

Πριν λίγα χρόνια, η Όλγα Τρέμη είχε επιστρέψει από τις καλοκαιρινές της διακοπές αρκετά «φρέσκια». Και όχι η ανανέωση της δεν οφειλόταν στα… μπάνια, αλλά σε ένα ωραιότατο λίφτινγκ, το οποίο η «σιδηρά» κυρία της ενημέρωσης παραδέχτηκε δημοσίως και χωρίς κόμπλεξ.

Η Έλενα Παπαρίζου έχει παραδεχτεί πως έκανε αύξηση στήθους σε νεαρή ηλικία και μετά την εμφάνισή της στη Eurovision με τους Antique.

Η Τζένη Μπαλατσινού έχει παραδεχτεί ότι έκανε πλαστική στο στήθος. Μάλιστα, όπως έχει εξηγήσει η ίδια σε συνεντεύξεις της, δεν έχει κανένα πρόβλημα με τις πλαστικές, τονίζοντας πως… «ο, τι πέφτει, ανεβαίνει»! Βέβαια, οι κακές γλώσσες λένε ότι έχει κάνει κι άλλα «πειραγματάκια», αλλά εμείς στεκόμαστε σε όσα έχει παραδεχθεί η ίδια

Η περίφημη εμφάνιση της Δούκισσας Νομικού με τα cupcakes στην πασαρέλα είχε «ανάψει” φωτιές. Γιατί η αλλαγή στο στήθος της ήταν εμφανής Έτσι, το όμορφο μοντέλο παραδέχτηκε ότι έκανε αυξητική

Η αλήθεια είναι ότι την Κατερίνα Καινούργιου την έχουν κατηγορήσει για ένα σωρό πλαστικές επεμβάσεις, προκειμένου να γίνει… ολό-Καίνουργιου! Ωστόσο, η νεαρή παρουσιάστρια έχει παραδεχτεί ότι έκανε πλαστική στο στήθος και στη μύτη, τονίζοντας ότι ήταν μία επίπονη διαδικασία

Άλλες κάνου αυξητική στήθους και η Κατερίνα Λάσπα έκανε… μείωση! Μάλιστα, όπως εξήγησε η πρώην παρουσιάστρια, οι λόγοι που προχώρησε σε αυτήν την επέμβαση ήταν καθαρά λειτουργικοί, αφού το μεγάλο στήθος την εμπόδιζε στις αθλητικές της δραστηριότητες. Επίσης, έχει παραδεχτεί ότι κάνει και τα μποτοξάκια της

Η Χρύσπα είχε μιλήσει ανοιχτά για την λιποαναρρόφηση στην οποία είχε προχωρήσει πριν μερικά χρόνια.

Και η Νίκη Κάρτσωνα έχει μιλήσει ανοιχτά για τις πλαστικές επεμβάσεις και τα botox που έχει κάνει.

«Δύο φορές στη μύτη. Την πρώτη φορά δεν ήταν καθόλου επιτυχημένη. Όταν έκανα το «Κάτσε καλά», άρχιζε να πέφτει και ο Ανδρέας Φουστάνος μου έλεγε ότι πρέπει να τη φτιάξω. Εκείνος μου έκανε τη δεύτερη επέμβαση. Δεν ήθελα την τέλεια μύτη. Το μόνο που με ενδιέφερε ήταν να μην αλλοιωθούν τα χαρακτηριστικά μου. Και botox έχω κάνει.» έχει δηλώσει

«Χορεύοντας» με τις πλαστικές. Κάπως έτσι, είχαν υποδεχτεί τα περισσότερα δημοσιεύματα τις πλαστικές της Ελένης Χατζίδου, η οποία άλλαξε μύτη και στήθος και γενικά άλλαξε και η ίδια εντελώς. Πάντως, η νεαρή τραγουδίστρια έχει εξηγήσει ότι δεν έχει πρόβλημα με τις πλαστικές… Το έχουμε καταλάβει!

Το στήθος της έχει πειράξει όχι μία αλλά δύο φορές η Άννα Βίσση.

Διαφορετική και πιο μικρή μύτη σε σχέση με το παρελθόν έχει η Πόπη Χατζηδημητρίου.

Πηγή: womenonly.gr

Paraxena

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: