ΔΕΘ 2022: Πυρετώδεις προετοιμασίες, αναμένονται πάνω από 250.000 επισκέπτες

Οι εργασίες για την 86η ΔΕΘ βρίσκονται σε πυρετώδη ρυθμό.

Τόσο εντός των περιπτέρων από τους εκθέτες και φορείς, όσο και περιμετρικά στους εξωτερικούς χώρους, γίνονται μικρές ή και πιο μεγάλες τροποποιήσεις και καθαρισμοί.

Κουρέματα στο γκαζόν, καθαρισμός σιντριβανιών, βαψίματα σε τοίχους, καθαριότητα στους δρόμους είναι μερικά από τα σημεία όπου γίνονται επεμβάσεις. Η σκηνή που θα φιλοξενήσει τις συναυλίες στήνεται από τους τεχνικούς.

Παράλληλα οι επιχειρήσεις εστίασης έχουν τοποθετήσει τους πάγκους τους, έχουν ήδη μεριμνήσει για τις προμήθειές τους, και θα περιμένουν τους πελάτες από το Σάββατο.

Φέτος οι προσδοκίες ξεπερνούν κάθε προηγούμενο, αφού τα «τιμώμενα» Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα έχουν αποφασίσει να αναδείξουν τη δυναμική τους, επενδύοντας πολλά εκατομμύρια στη διοργάνωση και θέτοντας, φυσικά, πολύ υψηλά τον πήχη.

Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα που είναι και η τιμώμενη χώρα έχουν κάνει λόγο για ένα εντυπωσιακό περίπτερο, με αναφορές στον πολιτισμό της χώρας.

Ανάλογες προετοιμασίες κάνουν και οι σχεδόν 1500 εκθέτες της φετινής Διεθνούς Έκθεσης.

Οι προσδοκίες είναι υψηλές και για την προσέλευση των επισκεπτών, οι οποίοι υπολογίζονται άνω των 250.000. Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία, η πληρότητα των ξενοδοχείων έχει αγγίξει σχεδόν το 100%, με τα πεντάστερα ξενοδοχεία της πόλης να έχουν «ξεμείνει» νωρίς από δωμάτια, σύμφωνα με ρεπορτάζ από τοπικά μέσα.

Δείτε φωτογραφίες από το typosthes


.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: