Δεν άντεξε απέναντι στην ανώτερη Μπάγερν ο Ολυμπιακός και ηττήθηκε με 0-3

Δεν άντεξε απέναντι στην ανώτερη Μπάγερν ο Ολυμπιακός και ηττήθηκε με 0 3

Ο δεν άντεξε στην πίεση της Μπάγερν και ηττήθηκε στο Φάληρο με σκορ 3-0 από τους Βαυαρούς στην των ομίλων του Champions League. Μίλερ (52′, 90+1′) και Γκέτσε (89′) οι σκόρερ της γερμανικής ομάδας.

Με ήττα ξεκίνησε ο Ολυμπιακός τις φετινές του υποχρεώσεις στους ομίλους του Champions League. Η Μπάγερν υποχρέωσε τους Πειραιώτες να φύγουν με σκυμμένο το κεφάλι από τον αγωνιστικό χώρο του «Γ. Καραϊσκάκης», καθώς κυριάρχησε στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα.

Έστω και κόντρα σε ένα πολύ μεγάλο αντίπαλο, ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις του αγώνα. Υποχρεώθηκε σε παθητικό ρόλο την περισσότερη ώρα, ήταν ασύνδετος και με σοβαρά προβλήματα στο κράτημα και την κυκλοφορία της μπάλας.

Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε δίχως σκορ, ωστόσο στην επανάληψη οι Γερμανοί μετουσίωσαν σε γκολ την υπεροχή τους και πήραν τους τρεις βαθμούς. Με το παιχνίδι στον 0-1, ο Ολυμπιακός είχε τρεις καλές στιγμές να ισοφαρίσει, ωστόσο ο Σαλίνο σπατάλησε τις δύο από αυτές και ο Νόιερ είπε «όχι» στον Ιντέγιε.

Γήπεδο: «Γεώργιος Καραϊσκάκης»

Διαιτητής: Carlos Velasco Carballo (ESP)

Βοηθοί: Roberto Alonso (ESP), Juan Yuste (ESP)

Βοηθοί περιοχών: Jesús Gil Manzano (ESP), Carlos Del Cerro (ESP)

Ολυμπιακός (Σίλβα): Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Ντα Κόστα, Σιόβας, Μαζουακού, Καμπιάσο (66′ Φορτούνης), Σαλίνο, Κασάμι, Ντομίνγκες (61′ Ερνάνι), Πάρντο (81′ Σεμπά), Ιντέγιε.

Μπαρτσελόνα (Γκουαρδιόλα): Νόιερ, Λαμ, Μπόατενγκ, Αλάμπα, Μπερνάτ, Αλόνσο (76′ Κίμιχ), Αλκάνταρα, Βιντάλ (79′ Γκέτσε), Μίλερ, Κόστα, Λεβαντόφσκι (59′ Κομάν).

Γκολ: / 52′ & 90+1′ πεν. Μίλερ, 89′ Γκέτσε

Κάρτες: 5′ Κασάμι, 23′ Καμπιάσο, 25′ Ελαμπντελαουί / 45′ Μίλερ, 86′ Κίρμιχ

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: