Δείτε το ανατριχιαστικό βίντεο για την ευθανασία που απαγόρευσε το Youtube [σκληρές εικόνες]

Πανικό στα social media έχει προκαλέσει ένα βίντεο που δείχνει έναν άνδρα που σιγοσβήνει από τον καρκίνο στον εγκέφαλο, παρόλο που το κλιπ απαγορεύτηκε από το Youtube καθώς θεωρήθηκε πολύ σκληρό.

«Stop the horror» είναι ο τίτλος του κλιπ, το οποίο δημιουργήθηκε από την οργάνωση υπέρ του δικαιώματος στην ευθανασία «Go Gentle Australia» και απεικονίζει τα τελευταία 24ωρα της ζωής του Greg Sims, ο οποίος πέθανε μετά από βασανιστικούς πόνους από καρκίνο του εγκεφάλου το 2005.

Όλα όσα περιγράφονται στο βίντεο προέρχονται από τις συγκλονιστικές περιγραφές της κόρης του Sims, η οποία έγινε μέλος της οργάνωσης αφού έζησε το μαρτύριο του να χάνεις έναν αγαπημένο σου άνθρωπο χωρίς να μπορείς να κάνεις τίποτα για να τον βοηθήσεις.

Οι δημιουργοί του βίντεο διάρκειας πέντε λεπτών προειδοποιούν τα άτομα κάτω των 18 ετών να μην δουν το βίντεο, το οποίο πραγματικά αποτελεί μία από τις πιο αληθοφανείς απεικονίσεις του θανάτου από μια οδυνηρή ασθένεια.

Σύμφωνα με την οργάνωση «Go Gentle», αυτός ο ρεαλισμός ήταν ο στόχος, προκειμένου ο κόσμος να ευαισθητοποιηθεί και να αντιληφθεί πόσο σημαντικό είναι ένας άνθρωπος να επιλέξει να «φύγει» από αυτόν τον κόσμο χωρίς πόνο και χωρίς να χάσει την αξιοπρέπειά του.

Μετά την απαγόρευσή του στο Youtube, οι παραγωγοί του δημιούργησαν ένα μικρό trailer για το Facebook, ώστε περισσότερος κόσμος να ενημερωθεί για την μάχη που δίνει η οργάνωση για έναν αξιοπρεπή θάνατο.

   ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: