Δείτε αναλυτικά πως να φτιάξετε τα πιο αφράτα Νηστίσιμα Τσουρέκια με πάρα πολλές ίνες!! – Βήμα βήμα με όλα τα μυστικά!!!!
ΥΛΙΚΑ
100 γρ αλεύρι για τσουρέκι
50 γρ νωπή μαγιά
1 κτσ ζάχαρη
150 γρ γάλα αμυγδάλου
————————————–
850 γρ αλεύρι για τσουρέκι
280 γρ ζάχαρη
200 γρ μαργαρίνη
200 γρ γάλα αμυγδάλου
50 γρ χυμό πορτοκάλι
2 βανιλίνες
Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
2 γρ μαστίχα(5 δάκρυα)
2 κτγ μαχλέπι
————————————-
Γάλα αμυγδάλου
Φιλέ αμυγδάλου
————————————–
25χ35 εκ.
Δείτε την συνταγή εδώ: https://youtu.be/EjwOzTfDXMQ
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.com