ΔΕΗ: Από τη Δευτέρα ανοίγουν τα καταστήματα με θερμομέτρηση για τους πελάτες

Αυξημένα μέτρα προστασίας — Τι αλλάζει από τη Δευτέρα

Με αυξημένα μέτρα προστασίας που θα περιλαμβάνουν και θερμομέτρηση των πελατών, θα ανοίξουν από την προσεχή Δευτέρα 11 Μαΐου τα καταστήματα της ΔΕΗ, όπως ανακοίνωσε η επιχείρηση.

Κατά τη διάρκεια της κρίσης (μετά τις 26 Μαρτίου) μεγάλο τμήμα των καταναλωτών μετακινήθηκε σε ηλεκτρονικά κανάλια εξυπηρέτησης, μέσω της ιστοσελίδας της ΔΕΗ www.dei.gr καθώς οι ηλεκτρονικές πληρωμές αυξήθηκαν κατά 80%, οι νέοι πελάτες e-bill παρουσίασαν αύξηση 300%, τα ηλεκτρονικά αιτήματα αυξήθηκαν 84% και συνολικά πάνω από το 30% του συνόλου των συναλλαγών διενεργείται ηλεκτρονικά. Αντίστοιχα, στο τηλεφωνικό κέντρο 11770 παρατηρείται στο ίδιο διάστημα αύξηση των απαντημένων κλήσεων 45% και επιστροφή 15.000 κλήσεων σε πελάτες μέσω της υπηρεσίας call back.

Πώς θα λειτουργούν τα καταστήματα της ΔΕΗ από τη Δευτέρα

Από τη Δευτέρα, τα καταστήματα της ΔΕΗ θα λειτουργούν αποκλειστικά για πληρωμές, σύναψη νέων συμβολαίων και αλλαγή στοιχείων συμβολαίων. Όλες οι υπόλοιπες εργασίες θα συνεχίσουν να παρέχονται από την ιστοσελίδα www.dei.gr και το τηλεφωνικό κέντρο 11770, τα οποία έχουν αναβαθμίσει το πλήθος και την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουν.

Η είσοδος στα καταστήματα θα γίνεται μετά από θερμομέτρηση των εισερχομένων μέσα από ειδικές πύλες ή συσκευές θερμομέτρησης. Η ΔΕΗ τονίζει πως έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων των πελατών της και τα στοιχεία της θερμομέτρησης δεν θα καταγράφονται.

Ακόμη, μέσα στα καταστήματα θα υπάρχουν συσκευές απολύμανσης των χεριών, ενώ οι υπάλληλοι θα φορούν υποχρεωτικά μάσκες. Το ίδιο συνίσταται και στους πελάτες, που εισέρχονται στο χώρο.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: