Curvy Style: 10 sweater dresses που θα σε κρατήσουν ζεστή όλο το φθινόπωρο

Curvy Style: 10 sweater dresses που θα σε κρατήσουν ζεστή όλο το φθινόπωρο

Το πιο στυλάτο φθινοπωρινό κομμάτι, έτοιμο για να μπει στην γκαρνταρόμπα σου!

Τα φορέματα τον χειμώνα δεν είναι και τόσο πρακτικά – κυρίως επειδή…ξεπαγιάζουμε. Αυτό είναι ακόμα πιο δύσκολο για τις curvy γυναίκες λόγω της δυσκολίας τους να βρουν ρούχα στο νούμερό τους. Συνεπώς, είναι πιο εύκολο να φορέσεις απλά ένα τζιν, από το να ψάξεις να βρεις ένα στυλάτο φόρεμα, που δεν θα είναι ούτε πολύ ζεστό ούτε πολύ ογκώδες. Ευτυχώς, όλο και περισσότερες επιλογές για χειμερινά ρούχα σε μεγάλα μεγέθη έχουν κυκλοφορήσει στην αγορά, και τα sweater dresses δεν αποτελούν εξαίρεση.

Sweater dress season

Τα sweater dresses δεν είναι μόνο ευκολοφόρετα, αλλά είναι και πολύ ζεστά. Είναι το must-item για εκείνες τις κρύες μέρες και βράδια του φθινοπώρου και του χειμώνα. Μόλις αποκτήσεις ένα, δεν θα θελήσεις ποτέ να το αποχωριστείς. Είναι ένα item που μπορείς να φορέσεις στην δουλειά, στο date night, ακόμα και στο σούπερ μάρκετ.

Curvy Style: 10 κομψά παλτό που θα σε κρατήσουν ζεστή όλη τη σεζόν

Τρόποι να το φορέσεις

Με μερικά αξεσουάρ, όπως ζώνες και παπούτσια, μπορείς να αναβαθμίσεις το sweater dress σου και να δημιουργήσεις ένα cozy winter look. Μπορείς να το συνδυάσεις με αρβυλάκια ή μπότες μέχρι το γόνατο για full winter vibes. Για μια πολύ κομψή εμφάνιση φόρεσέ το με ένα κοντό μπλέιζερ, ενώ για μια πιο casual, με ένα puffer jacket.

Αν είσαι curvy λοιπόν και ψάχνεις να βρεις το ιδανικό φόρεμα που μπορείς να φορέσεις μέχρι να έρθει η άνοιξη, τότε σ’ έχουμε καλυμμένη. Συνέχισε παρακάτω για να βρεις 10 στυλάτες επιλογές που συγκεντρώσαμε μόνο για σένα. Θα σε κρατήσουν ζεστή και comfy όλη τη σεζόν.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @ali_tate_cutler

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: