Bride’s by Politia Tennis Club: Νέα μπουτίκ νυφικών στην Κηφισιά!

Η οικογένεια του Politia Tennis Club μετά από 35 χρόνια εμπειρίας στο κομμάτι των κοινωνικών εκδηλώσεων και της διοργάνωσης γάμων, αποκτά ένα νέο μέλος, επεκτείνεται σε ένα νέο χώρο, με αποκλειστικές συνεργασίες.

Βάζει την υπογραφή της, συνώνυμο της τελειότητας, και φέρνει στην Ελληνική αγορά  νυφικά και φορέματα που η κάθε γυναίκα ονειρεύεται! 

Ανακαλύψτε τις συλλογές κορυφαίων σχεδιαστών όπως Reem Acra, Monique Lhuillier, Ines di Santo, Aire Barcelona, Tot Hom, Victoria Kyriakides και Inmaculada Garcia.

Ανάλαφρες μεταξωτές μουσελίνες, ονειρικές δαντέλες, κεντημένες λεπτομέρειες, εντυπωσιακοί ταφτάδες και υφάσματα μοναδικής ποιότητας, όλα στη διάθεσή σας, για να «ντύσετε» την ωραιότερη μέρα της ζωής σας. 

Bride’s by Politia Tennis Club: Νέα μπουτίκ νυφικών στην Κηφισιά!

Η κα Μαριέττα Δροσοπούλου, δημιουργός του Bride’s μας ξεναγεί..

«Αγαπάμε τις νύφες και γι’ αυτό και έχουμε επιλέξει με προσοχή τα κομψότερα νυφικά φορέματα των μεγαλύτερων διεθνών οίκων και σχεδιαστών. Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε την κάθε νύφη να βρει το δικό της! Δίνουμε προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια και κάνουμε όλες τις απαραίτητες αλλαγές για να έχει το νυφικό φόρεμα μοναδική εφαρμογή και να είναι το όπως το ονειρεύτηκε! Εκτός από τις συλλογές νυφικών, διαθέτουμε βραδινά και cocktail φορέματα για κάθε επίσημη περίσταση.  Δημιουργήσαμε ένα ζεστό και φιλόξενο showroom στην Κηφισιά, έτοιμο να σας υποδεχτεί! Εκτός από το νυφικό μπορούμε να αναλάβουμε όλο το wedding planning, τα προσκλητήρια, τις μπομπονιέρες, το στολισμό και φυσικά τη γαμήλια δεξίωση στο Club μας».

Bride’s by Politia Tennis Club

Κολοκοτρώνη 14 Κηφισιά

2108013370

www.bridesbyptc.gr

Επισκεφθείτε τη σελίδα στο Facebook και στο Instagram

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: