Μπουτάρης: «Να ντρέπονται στον Ολυμπιακό και να ζητήσουν συγγνώμη από τον Σαββίδη»

Οργισμένος με αφορμή τα όσα αναφέρθηκαν πρόσφατα για τον Ιβάν Σαββίδη από τον Ολυμπιακό αλλά και τον Ανδρέα Ανδριανόπουλο εμφανίστηκε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης μιλώντας στην εκπομπή «Αταίριαστοι» του ΣΚΑΙ.

Ο Ανδριανόπουλος τον χαρακτήρισε πρόσφατα «Ρωσοπόντιο Εξολοθρευτή» και οι «ερυθρόλευκοι» ανέφεραν στη θέση που έβγαλαν χθες μετά τη συνάντηση της Super League ότι είναι φιλοξενούμενος στη χώρα μας και τον ίδιο ανέφεραν και προ ολίγων ημερών.

«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί γίνεται αυτή η ιστορία. Εγώ διάβασα τις δηλώσεις του Ανδριανόπουλου και δεν είναι απλώς απαράδεκτες είναι και εξαιρετικά γελοίες. Για τον απλούστατο λόγο ότι ο Ιβάν Σαββίδης μπορεί να είναι ρωσοπόντιος και ρωσοπόντιους λέμε τους Έλληνες πόντιους, οι οποίοι εκδιώχθηκαν και πήγαν στη Ρωσία κάποια στιγμή και αποκατέστησαν τη ρωσική γλώσσα για να μιλάνε μεταξύ τους. Γι αυτό δεν μιλάει ελληνικά. Τα οποία σιγά-σιγά τα μαθαίνει. Είναι παντελώς απαράδεκτο το να χαρακτηρίζεις ρωσοπόντιο έναν άνθρωπο ο οποίος ήρθε στη Θεσσαλονίκη, πήρε τον ΠΑΟΚ, έχει κάνει ένα σωρό επενδύσεις στην Ελλάδα.

Είναι παντελώς απαράδεκτο. Εγώ δεν κρύβω τα αίσθημα μου τα ποδοσφαιρικά. Είμαι Άρης και Ολυμπιακός, αλλά ντρέπομαι για τους ιθύνοντες του Ολυμπιακού. Ειδικά για τον κύριο Αδριανόπουλο, το θεωρώ όχι μόνο απαράδεκτο, δεν ξέρω τι να πω. Αγαπάει την Ελλάδα ο κύριος Σαββίδης. Αν δεν την αγαπούσε γιατί να έρθει. Σιγά, λες και ήρθε στον παράδεισο. Στην κόλαση ήρθε. Του βάζουν συνέχεια εμπόδια. Πρέπει να ζητήσουν συγγνώμη από τον κύριο Σαββίδη», ανέφερε.

Πηγή: sport-fm.gr

athlitika

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: