«Μπορείς να το απολαύσεις όταν σε βιάζουν» – Σάλος με δήλωση πρώην πopνoσταρ!

Σάλο προκάλεσε στη Γαλλία η πρώην πopνoσταρ Μπριζίτ Λαέ, η οποία δήλωσε την Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου, στο κανάλι BFM-TV ότι «μπορεί κάποιος να έχει οργασμό όταν τον βιάζουν» -αυτά ήταν τα ακριβή λόγια της.

Το είπε σε αντιπαράθεση με την επικεφαλής φεμινιστικής οργάνωσης Caroline De Haas, η οποία υποστήριζε ότι «η βία εμποδίζει την απόλαυση στο σeξ».

Η πρώην πopνoσταρ δέχτηκε σκληρές επιθέσεις στα social media και προκάλεσε κύμα αντιδράσεων, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να απολογηθεί το βράδυ της Πέμπτης και να ζητήσει συγγνώμη.

«Λες κάτι και αμέσως το γυρνάνε στα social media και μετά πρέπει να ζητάς συγγνώμη. Αφού έτσι λειτουργεί ο κόσμος, ε, λοιπόν, κι εγώ ζητώ συγγνώμη», είπε, αλλά στη συνέχεια άρχισε να κλαίει, αφού δέχτηκε βροχή ερωτήσεων στο κανάλι TV5 Monde.

«Λυπάμαι που αυτή η φράση μου βγήκε από το πλαίσιο», πρόσθεσε η Μπριζίτ Λαέ, υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι αυτό που είπε για τον βι@σμό και την απόλαυση «είναι, δυστυχώς, αλήθεια».

Η Μπριζίτ Λαέ, μαζί με τη Γαλλίδα σταρ Κατρίν Ντενέβ και άλλες 100 γυναίκες είχαν συνυπογράψει την περασμένη εβδομάδα ένα άρθρο στη Le Monde, στο οποίο υπερασπίζονταν το ανδρικό «πείραγμα» (την σeξουαλική παρενόχληση, εν ολίγοις) και επέκριναν τις φεμινίστριες που ζητούν εκδίκηση για βιασμούς και παρενόχληση.

Το εν λόγω άρθρο προκάλεσε σάλο, έκανε τον γύρο του κόσμου και έγινε αιτία για να γραφούν άλλα άρθρα και κείμενα, εις απάντησιν.

 

iefimerida.gr

seleo.gr-Lifestyle

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: