Black Friday: Τα 5 fashion items που αξίζει να επενδύσεις

Η αλήθεια είναι ότι αυτή τη φορά δεν χρειάζεται, ούτε να τρέξεις, ούτε να περιμένεις ουρές, ούτε να κουραστείς, σέρνοντας παντού τη φίλη σου για να μαζέψεις όλα εκείνα που θες. Με ένα κλικ στο έχει όλες τις επιλογές μπροστά σου και αν θες να μπεις στο δοκιμαστήριο για να νιώσεις όλη την εμπειρία, τότε κάπου δίπλα σου θα βρεις ένα κατάστημα. Ας περάσουμε όμως στο δια ταύτα. Με τι ξεκινάμε τα ψώνια.

Πανωφόρι

Μία τέτοια μέρα προσφορών είναι ιδανική ευκαιρία να κάνεις τις μικρές επενδύσεις για το στιλ σου. Μία από αυτές είναι το πανωφόρι, που πάντα κοστίζει κάτι παραπάνω. Δεν είναι ανάγκη να στραφείς μόνο σε κάτι κλασσικό, αφού μπορεί και να υπάρχει κάτι αντίστοιχο στη συλλογή σου. Μπορείς απλά να καλύψεις μία σου έλλειψη από τα trends και στην attrattivo θα βρεις και τις δύο επιλογές.

Ένα bold χρωματιστό πανωφόρι δεν είναι ποτέ outdated, όπως αυτό το μοβ. Θα το φορέσεις στο office look σου, αλλά με την ίδια ευκολία θα ολοκληρώσει ένα πιο κομψό κι επίσημο outfit.

Εναλλακτικά, μπορείς να στραφείς σε ένα χουχουλιάρικο πανωφόρι, που μοιάζει σαν να σε αγκαλιάζει λούτρινος αρκούδος.

Παντελόνι

Εδώ σου έχω δύο επιλογές, θεωρώντας δεδομένο πάντα ότι έχεις ήδη ένα καρό παντελόνι στην ντουλάπα σου. Αν όχι, στην attrattivo σίγουρα θα βρεις το ιδανικό για σένα, όπως αυτό που φοριέται όλες τις ώρες και κολακεύει σχεδόν κάθε σωματότυπο.

Αρχικά, αν δεν έχεις ακόμα ένα κοτλέ παντελόνι, τότε το βρήκες και πρέπει να το αποκτήσεις. Είναι από την συλλογή και έχει το ιδανικό χρώμα και loose γραμμή για να το φοράς εύκολα, στο γραφείο και τη βόλτα σου, με τα sneakers αλλά και τα booties σου.

Η επόμενη πρότασή μου είναι να επενδύσεις σε ένα leather effect παντελόνι που φέτος είναι ξανά μέσα στα trends. Φαντάσου το με ένα cozy πουλόβερ ή με ένα t-shirt και το kint cardigan σου. Ολοκληρώνεις με ένα ζευγάρι sneakers ή ακόμα και με τις over-the-knee μπότες σου.

Blazer

Updated ντουλάπα χωρίς blazer δεν νοείται. Φέτος, αυτό το ρούχο θα σου φανεί πολύ χρήσιμο, εκεί που μέχρι πρότινος το φορούσες μόνο στα office looks και σε formal outfits. Πλέον, είναι σχεδόν απαραίτητο και μπορείς να το φοράς πάντα από ένα cigarette παντελόνι, μία midi φούστα ή το φόρεμά σου. Μπορείς επίσης να το αφήσεις ανοιχτό ή να το κλείσεις με μία ζώνη.

Αν είναι αρκετά μακρύ, πολύ εύκολα το μετατρέπεις σε ένα stylish φόρεμα.  

Φόρεμα

Τα έξυπνα ψώνια και οι σωστές αγορές χρειάζονται και λίγη προνοητικότητα. Εδώ θα μας χρησιμεύσει για να προετοιμαστούμε λίγο για τα Χριστούγεννα. Δεν αργούν πολύ, μετράμε ήδη αντίστροφα. Άρα γιατί να μην επενδύσεις σε ένα φόρεμα που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη στις γιορτές ποικιλοτρόπως; Ένα midi μαύρο φόρεμα που ταιριάζει τόσο με τα ankle boots όσο και με τα ψηλοτάκουνα παπούτσια σου, μόνο χρήσιμο μπορεί να σου φανεί. Επένδυσε σε μία γραμμή που κολακεύει τη σιλουέτα σου, όπως αυτή του φορέματος παρακάτω και σύντομα θα καταλάβεις την αξία του.

Αν όμως, η ντουλάπα σου είναι γεμάτη από μαύρα, ευκολοφόρετα φορέματα, τότε πρέπει να βρεις αυτό που θα κάνεις τη διαφορά φέτος. Δεν είναι ανάγκη να είναι άκρως εντυπωσιακό ή να έχει έντονα glam στοιχεία. Μικρές λεπτομέρειες, όπως οι πιέτες στη φούστα, ή ζώνη στη μέση και ο λευκός γιακάς (όλες μαζί στο παρακάτω φόρεμα) αρκούν για να πετύχεις τον στόχο σου και να έχεις κι ένα safe και πάντα επίκαιρο φόρεμα γι” αυτές τις γιορτές κι όχι μόνο.

Knits

Knits, knits knits. Μία μεγάλη τάση της σεζόν που δεν μπορείς και δεν θες να αποφύγεις. Τα πλεκτά ουσιαστικά δεν λείπουν ποτέ τον χειμώνα από την ντουλάπα σου, απλά φέτος έχουν την τιμητική τους. Φαντάζομαι ότι μπορεί να έχεις ήδη πολλά, αλλά ποτέ δεν είναι αρκετά. Μήπως λοιπόν, την να βρεις την ευκαιρία να εμπλουτίσεις και να ανανεώσεις λίγο τη συλλογή σου. Καθόλου άσχημη ιδέα, ειδικά αν στραφείς σε statement κομμάτια που θα αναδείξουν το στιλ σου. Πες μου πώς θα αντισταθείς σε ένα μακρύ, oversized πουλόβερ που μπορείς να φορέσεις πάνω από τα jeans ή τα leggings σου ή ακόμα και σαν φόρεμα.

Από την άλλη, ένα ακόμα πουλόβερ με σχέδια για τα πιο cozy outfits μένει πάντα στην ντουλάπα σου και συνήθως σε γεμίζει με εκείνο το συναίσθημα της ζεστασιάς και της άνεσης που θες να το φοράς ξανά και ξανά.

Κάνε λοιπόν μία προεργασία στο μυαλό σου, άνοιξε την ντουλάπα σου και κάτσε λίγο να την κοιτάς, μπες στο και είσαι έτοιμη για τις πιο πετυχημένες αγορές στην .

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/thestyleograph

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: