Bill Roxenos, το alter ego των Argo αποκαλύπτεται: Μεγάλη μου αγάπη ο γυμνισμός

Όλος εκείνος ο ντόρος που ξέσπασε με την φετινή μας συμμετοχή  στην Γιουροβίζιον,τον αποκλεισμό μας από τον τελικό , ήρθε και έδεσε με γκρίνιες, παρατράγουδα και απειλές του στιλ «να μην ξαναπάμε». Κι ενώ όλοι προσπαθούν να εξορκίσουν το κακό και να μην θυμούνται τους Argo,  έρχεται στο μυαλό μία εικόνα που ισοδυναμεί με  χίλιες λέξεις.

 Η ίδια ερώτηση να επαναλαμβάνεται «Μα ποιος είναι αυτός που λικνιζόταν υπό τους ήχους της ποντιακής λύρας του «utopian land;»

Ο Βασίλης Ρόξενος όπως είναι στα ελληνικά το όνομα του, ο χορευτής που μας συστήθηκε την βραδιά του Ημιτελικού  της Γιουροβίζιον βγάζοντας το μπλουζάκι του.  Ανεβάζει τον πυρετό των γυναικών με τις αισθησιακές του φωτογραφίες ακόμη και  στα social media . 

O 23χρονος χορευτής έχει ήδη διανύσει αρκετά χιλιόμετρα  σε πασαρέλες, μουσικές πίστες και τηλεοπτικά πλατό και αποκαλύπτεται στην πρώτη  του συνέντευξη στο περιοδικό Down Town.

«Eμείς δεν είχαμε καμία απολύτως προώθηση. Δεν μας υποστήριξε η χώρα μας , πως περιμέναμε να μας στηρίξουν οι ξένοι; Βέβαια, αυτό δεν μας επηρέασε καθόλου ψυχολογικά.»
  
Δήλωσε για την συμμετοχή της χώρας μας στον φετινό 61ο Ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού και συνεχίζει « Αν διαγωνιζόμασταν στον Β” ημιτελικό θα είμασταν  στην τελική πεντάδα.
  
Στον Α” ημιτελικό υπήρχαν τα μεγαλύτερα  φαβορί :Ουκρανία και Αυστραλία που οι χώρες τους τα πούλησαν πολύ καλά.»

Όσο για τον τίτλο του σeξι χορευτή που άτυπα του έχουν απονείμει οι θαυμαστές του, χαμογελά και τονίζει: «Πλάκα έχει όλο αυτό . Πέρα από την ταμπέλα του «σeξι», χαίρομαι που κάποιοι επικεντρώθηκαν  στις χορευτικές μου ικανότητες.
Η αλήθεια είναι ότι οn stage νιώθω πολύ σeξι. Δεν μου αρέσει να περνάω απαρατήρητος . Το ίδιο σeξι, λοιπόν, ένιωσα και στην Eurovision»

Ανατρεπτικός αν και η εμφάνιση του στο Madwalk το 2012  στο πλευρό της Έλενας Παπαρίζου φορώντας γόβες σόκαρε το κοινό όχι όμως και τον ίδιο :« Δεν φανταζόμουν ότι θα έπαιρνε τέτοια διάσταση το θέμα. Μου επιτέθηκαν τότε , αλλά ένας καλλιτέχνης μπαίνει κάθε φορά σε έναν ρόλο .

Εμένα είναι η δουλειά μου να μπαίνω σε καλούπια, γιατί λοιπόν να εξηγήσω τον λόγο που έβαλα ψηλά τακούνια και χόρεψα στο πλευρό της “Ελενας Παπαρίζου;» 

Ο χορός είναι η ζωή του , σαν το νερό που χρειάζεται ο οργανισμός για να ενυδατωθεί όπως λέει χαρακτηριστικά.
  
Ο Βασίλης δεν μπορεί να παραβλέψει πόσο μάλλον να ξεχάσει τους καλλιτέχνες και την συνεργασία που είχε μαζί τους : « Μέχρι τα 18 μου είχα συνεργαστεί με την Μαρινέλλα, την “Ελενα Παπαρίζου, τον Σάκη Ρουβά  και την Καλομοίρα .

Ύστερα έφυγα για δύο χρόνια στο Λονδίνο και δεν θα ξαναγυρνούσα πίσω, αν δεν έπρεπε να παρουσιαστώ στο στρατό.

Για μένα ο χορός είναι ανάγκη. Χρειάζομαι τον χορό όπως ένας άνθρωπος, χρειάζεται το νερό και το φαγητό.»

Οι αδυναμίες δεν κρύβονται, και ο Bill Roxenos αποκάλυψε την μεγαλύτερη στην ζωή του και αυτή είναι ο γυμνισμός:« Ναι, είμαι ο γυμνιστής Bill Roxenos. O γυμνισμός είναι για μένα τρόπος ζωής.

Ανέβασα στον προσωπικό μου λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία από το καλοκαίρι.

Θόλωσα, επίσης  πολύ τα οπίσθια μου στη φωτογραφία. Κανείς, εν τω μεταξύ, δεν ασχολήθηκε με την καταπληκτική παραλία της Νάξου, που φαινόταν από πίσω ή με τα hashtag #feel_free#  #peace_and_love#  #stay_classy# που έβαλα στη φωτογραφία.

Δεν ήθελα να περάσω το μήνυμα «κοίτα πόσο σeξι είμαι», αλλά να νιώσουν όλοι οι άνθρωποι ελεύθεροι.

Δεν πρόκειται, δηλαδή,  να κάνω γυμνισμό στη Βουλιαγμένη ή στον Αστέρα . Έτυχε, απλά να κάνω στη Νάξο.»

seleo.gr-Lifestyle

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: