Μπάσκετ: Συγχαρητήρια του ΣΕΠΚ σε Ιτούδη και Μπαρτζώκα


Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης (ΣΕΠΚ) εξέδωσε σήμερα ανακοίνωση, δίνοντας συγχαρητήρια τόσο στον Δημήτρη Ιτούδη όσο και στον Γιώργο Μπαρτζώκα και τα επιτελεία τους για την πρόκριση των ομάδων τους (ΤΣΣΚΑ και Λοκομοτίβ Κουμπάν αντίστοιχα) στο φετινό Final Four του Βερολίνου.

Η σχετική ανακοίνωση του ΣΕΠΚ ανέφερε τα εξής:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης επιθυμεί να συγχαρεί τον Δημήτρη Ιτούδη και τον Γιώργο Μπαρτζώκα για την πρόκριση τους στο φάιναλ-φορ της Euroleague. Πρόκειται για μια τεράστια προσωπική επιτυχία, αλλά και μια διαφήμιση για το ελληνικό μπάσκετ.

Τόσο ο Δημήτρης Ιτούδης με την πορεία της ΤΣΣΚΑ, όσο και ο Γιώργος Μπαρτζώκας με την πορεία της Λοκομοτίβ Κουμπάν, κέρδισαν το χειροκρότημα και τον απόλυτο σεβασμό της μπασκετικής Ευρώπης. Παράλληλα απέδειξαν το επίπεδο των Ελλήνων προπονητών, που έχουν δημιουργήσει τη δική τους σχολή και βρίσκονται σταθερά στην ελίτ.

Πολλά συγχαρητήρια στους ίδιους και στους συνεργάτες τους (Πιστιόλη, Χατζηχρήστο, Παππά, Μποζίκα, Βαβέτση) για την σκληρή, μεθοδική και ποιτική δουλειά που έκαναν όλη τη χρονιά».


Πηγή:Zougla.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: