Μπάσκε: Μία… ανάσα από τον Κλαβέρ ο Παναθηναϊκός


Ο μεταγραφικός πυρετός του Παναθηναϊκού όσο περνούν οι μέρες μεγαλώνει.

Οι ανακοινώσεις των Κρις Σίνγκλετον, Μάικ Τζέιμς και Γιάννη Μπουρούση ήταν μόνο η αρχή για τους «πράσινους», οι οποίοι επιθυμούν να δώσουν συνέχεια στις… εκκωφαντικές προσθήκες στο ρόστερ με την απόκτηση του Βίκτορ Κλαβέρ.

Οι Κυπελλούχοι Ελλάδας βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Ισπανό διεθνή πάουερ φόργουορντ, ο οποίος μπήκε για τα καλά στο στόχαστρό τους μετά το… σβήσιμο του ονόματος του Οκάρο Ουάιτ από τη λίστα υποψηφίων (ο Αμερικανός βρήκε συμβόλαιο με τους Μαϊάμι Χιτ στο ΝΒΑ) και όλα δείχνουν ότι δύσκολα δεν θα αποσπάσουν την υπογραφή του!

Ο Κλαβέρ θα βρει στον Παναθηναϊκό τον πρώην συμπαίκτη του στη Λοκομοτίβ Κουμπάν, Κρις Σίνγκλετον, με τον οποίο τη χρονιά που ολοκληρώθηκε είχαν μεγάλο μερίδιο στην επιτυχία της ρωσικής ομάδας στην Euroleague, όπου υπό τις οδηγίες του Γιώργου Μπαρτζώκα έφτασαν μέχρι το φάιναλ φορ στην πρώτη συμμετοχή της Λοκομοτίβ στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

O πρώην NBAer είχε τη χρονιά που ολοκληρώθηκε στην Euroleague 9.4 πόντους, 5.9 ριμπάουντ και 1.6 ασίστ, ενώ στη VTB League 10.8 πόντους, 6.4 ριμπάουντ και 1.6 ασίστ. Πλέον, οι «πράσινοι» δημιουργούν μία φροντ λάιν φόβητρο (Τζέιμς Γκιστ, Γιάννης Μπουρούσης, Αντώνης Φώτσης, Κρις Σίνγκλετον).


Πηγή:Zougla.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: