Μπαράζ τροχαίων τις τελευταίες ημέρες – Μία νεκρή, πολλοί τραυματίες – Αχαΐα

Μπαράζ τροχαίων τις τελευταίες ημέρες   Μία νεκρή, πολλοί τραυματίες   Αχαΐα

Τουλάχιστον ανησυχητικός είναι ο αριθμός των τροχαίων που σημειώνονται το τελευταίο διάστημα στην Πάτρα. Από το τελευταίο 20ημερο του Ιουνίου, παρατηρείται αύξηση των συμβάντων στην πόλη και την περιφέρεια. Τον Ιούλιο έχουν σημειωθεί συνολικά 9 τροχαία, εκ των οποίων μόνον ένα στον Πύργο, τα υπόλοιπα στην Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή. Μάλιστα τα δύο εξ αυτών στο ίδιο σημείο, στη συμβολή των οδών Παπαφλέσσα και Κανακάρη. Στο δεύτερο έχασε τη ζωή της η 78χρονη Όλγα Μανίκα.

Ειδικότερα, με δυσάρεστα ξεκίνησε ο Ιούλιος σε ό,τι αφορά την συχνότητα με την οποία σημειώνονται τροχαία στην Πάτρα. Από τρις αρχές του μήνα έχουν σημειωθεί οκτώ τροχαία, με απολογισμό μία νεκρή, δύο τουλάχιστον σοβαρά τραυματίες και οι υπόλοιποι ελαφρύτερα. Συγκεκριμένα:

- Ένας εκ των σοβαρά τραυματιών είναι ο γνωστός καθηγητής, Παναγιώτης Σταυρόπουλος τραυματίστηκε σε τροχαίο που συνέβη το στην Ηρώων Πολυτεχνείου.

- Τροχαίο ατύχημα ευτυχώς μόνο με υλικές ζημιές έγινε λίγο μετά τις 8.30 το βράδυ του Σαββάτου, στη συμβολή των οδών Κανακάρη και Παπαφλέσσα.
Συγκεκριμένα, συγκρούστηκαν δύο ΙΧ αυτοκίνητα με αποτέλεσμα το ένα να πρόσκρουσε στο πεζοδρόμιο και στη συνέχεια σε σταθμευμένο αυτοκίνητο προκαλώντας του υλικές ζημιές.

- Στο ίδιο σημείο, δυο μέρες μετά, η σύγκρουση ήταν σφοδρότερη. Δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν στην διασταύρωση και στη συνέχεια ο οδηγός του αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο και ανέβηκε στο πεζοδρόμιο. Παρασύρθηκε η 78χρονη Όλγα Μανίκα που εκείνη την ώρα περπατούσε στο πεζοδρόμιο, η οποία λίγα 24ωρα μετά κατέληξε.

- Tροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στον Κόμβο της Οβρυάς, στο Χείμαρρο Παναγίτσα. Δύο οχήματα συγκρούστηκαν λόγω μη τήρησης της σηματοδότησης με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό ενός εκ των δύο οδηγών, αλλά και υλικές ζημιές.

- Μια γυναίκα στην περιοχή Κόκκινος Μύλος στην ΠΕΟ Πατρών – Πύργου, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του, υπό άγνωστες συνθήκες.

Η γυναίκα οδηγούσε ένα SEAT Cordoba, ασημί χρώματος. Κατά την εκτροπή εγκλωβίστηκε και κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία για τον απεγκλωβισμό της. νοσοκομείο.

-Πλαγιομετωπική σύγκρουση σημειώθηκε επί της Εθνικής Οδού Πύργου-Πατρών, στο ύψος του Κουρτεσίου. Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες ενεπλάκησαν δύο ΙΧ. Από τη σύγκρουση έχουν τραυματιστεί δύο άτομα, ευτυχώς ελαφρά, σύμφωνα πάντα με τα πρώτα στοιχεία.

- Τροχαίο στην οδό Ελ. Βενιζέλου, στην Πάτρα, είχε σαν αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο οδηγός δικύκλου.

- Συνολικά τέσσερις τραυματίες, ήταν αποτέλεσμα του τροχαίου που σημειώθηκε στο Ρίο. Εκ των οποίων, ο ένας εγκλωβίστηκε στο όχημα και απεγκλωβίστηκε βαρύτερα τραυματισμένος από τους άλλους τρεις.

Ένα ΙΧ που κατευθυνόταν από το Ρίο προς τη Γέφυρα εξετράπει της πορείας του για άγνωστο λόγο. Πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με άλλο αυτοκίνητο που είχε κατεύθυνση από τη Γέφυρα προς το Ρίο.

Πηγή: tempo24

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: