Μπαλαούρας: Θα δεχόμουν και το σκέτο Μακεδονία

Βόμβα στα θεμέλια της συγκυβέρνησης αποτελούν οι δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μάκη Μπαλαούρα, ο οποίος δήλωσε πως θα δεχόταν το όνομα «Μακεδονία» για την ονομασία των Σκοπίων!
Συγκεκριμένα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στα «Παραπολιτικά 90,1» και το Νίκο Ευαγγελάτο, ερωτηθείς για το θέμα της ονομασίας απάντησε ότι «πρέπει να λυθεί με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο».

Όταν ρωτήθηκε αν θα δεχόταν το Βόρεια Μακεδονία, είπε ότι «δεν θα έλεγα όχι» και όταν μάλιστα ρωτήθηκε αν θα απέρριπτε το «σκέτο Μακεδονία», απάντησε: «Δεν θα απέρριπτα το Μακεδονία σκέτο».

Για τις αντιδράσεις εκ μέρους των ΑΝΕΛ, για το θέμα αυτό και την κυβερνητική κρίση που έχει ξεσπάσει είπε: «Μπορεί οι ΑΝΕΛ να πιέζονται από άλλα σχήματα…», αφήνοντας αιχμές για το νέο κόμμα, που δημιουργείται υπο τον Γιώργο Καρατζαφέρη και τον Τάκη Μπαλτάκο.

Μετά την κρίση που ξέσπασε από τις δηλώσεις του Γιάννη Μουζάλα,οι δηλώσεις αυτές θα προκαλέσουν «θύελλα» αντιδράσεων, αφού μπορεί ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής να μίλησε για λάθος, ωστόσο ο Μ. Μπαλαούρας το είπε ξεκάθαρα για ονομασία «Μακεδονία». Προφανώς, αναμένεται με ενδιαφέρον η αντίδραση του επικεφαλής των ΑΝΕΛ και ΥΠΕΘΑ Πάνου Καμμένου.

Action24.gr-Politiki

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: