Ατλέτικο: Ανανέωσε μέχρι το 2017 ο Τιάγκο


Έως τον Ιούνιο του 2017 θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης ο Τιάγκο Μέντες, καθώς ο ισπανικός σύλλογος γνωστοποίησε σήμερα ότι ο Πορτογάλος μέσος υπέγραψε μονοετή επέκταση της συνεργασίας του με τους «ροχιμπλάνκος».

Ο 35χρονος άσος εντάχθηκε το 2010 στο δυναμικό της Ατλέτικο, προερχόμενος από τη Γιουβέντους, και μέχρι σήμερα μετράει 163 συμμετοχές με την ισπανική ομάδα. «Η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ ικανοποιημένος που μπορώ να μείνω γι’ ακόμη ένα χρόνο σε αυτόν τον σπουδαίο σύλλογο, να είμαι με αυτή την οικογένεια, αυτούς τους σπουδαίους παίκτες» δήλωσε ο Τιάγκο στην ιστοσελίδα της Ατλέτικο.

Ο Τιάγκο είχε υποστεί κάταγμα στην περόνη τον Νοέμβριο και επέστρεψε μόλις το περασμένο Σάββατο στη δράση, βοηθώντας την Ατλέτικο να νικήσει 2-0 τη Θέλτα στην τελευταία αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος. «Ανυπομονούσα να επιστρέψω πριν το τέλος του πρωταθλήματος» δήλωσε και πρόσθεσε: «Η ανάρρωση ήταν περίπλοκη και μακρά, αλλά η αλήθεια είναι ότι πάντα αισθανόμουν ότι με στηρίζουν».


Πηγή:Zougla.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: