Αθώα η χήρα του Νίκου Μέντζου για τη δολοφονία του άντρα της

Αθώα κρίθηκε η χήρα του δασκάλου από το Αγρίνιο, Νίκου Μέντζου, η οποία κατηγορούταν για την δολοφονία του συζύγου της από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Μεσολογγίου.

Δικαστές και ένορκοι, μετά τις αγορεύσεις των δικηγόρων, απεφάνθησαν την αθωότητα της γυναίκας και ήραν τους περιοριστικούς όρους που της είχαν επιβληθεί, όταν της είχε απαγγελθεί η κατηγορία.

Κατά τη διάρκεια της απολογίας της, η χήρα του Νίκου Μέντζου επέμεινε στην αθωότητα της για τη δολοφονία του άντρα της, στη Ρουπακιά Αγρινίου, τον Απρίλιο του 2011.

Σύμφωνα με την ίδια, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Espresso, όταν έμαθε για την ύπαρξη ερωμένης, ρώτησε τον άντρα της σχετικά και εκείνος παραδέχτηκε ότι είχε εξωσυζυγική σχέση με τη μητέρα μιας μαθήτριάς του, στο σχολείο όπου δίδασκε.

Όπως είπε, της υποσχέθηκε ότι θα διέλυε τον παράνομο δεσμό για να σώσει το γάμο τους και έδειχνε μετανιωμένος.

Μάλιστα, της εκμυστηρεύτηκε κάποια στιγμή πως η ερωμένη τον ενοχλούσε ακόμα και μέσα στο σχολείο, ενώ είχε φτάσει στο σημείο να τον επισκεφθεί στο σπίτι του.

“Ρώτησα τον Νίκο τι είναι όλα αυτά και μου απάντησε ότι τον πιέζει. Τις επόμενες μέρες άλλαξε αριθμό στο κινητό του και μας είπε να προσέχουμε και να κλειδώνουμε το σπίτι” είπε μεταξύ άλλων η χήρα.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: