Αθηνά Ωνάση: Μετά τον χωρισμό ξανά κοντά στον πατέρα της

Καλύτερες είναι πλέον οι σχέσεις της Αθηνάς Ωνάση με τον πατέρα της Τιερί Ρουσέλ μετά το χωρισμό της με τον Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο έπειτα από 11 χρόνια γάμου.

Όπως θυμάστε, σύμφωνα με δημοσιεύματα της εποχής, ο τελευταίος σύζυγος της Χρίστίνας Ωνάση και πατέρας της «χρυσής» κληρονόμου, από την αρχή δεν έβλεπε με καλό μάτι τον Βραζιλιάνο Ολυμπιονίκη ιππέα! Τον θεωρούσε «προικοθήρα» και προειδοποιούσε συνεχώς την κόρη του ότι «αυτός θα σε καταστρέψει».

Η Αθηνά τελικά δεν τον άκουσε και οι δυο τους ψυχράνθηκαν.

Σήμερα, μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου, το πρώτο βήμα επαναπροσέγγισης έκανε η μητριά της εγγονής του Αριστοτέλη Ωνάση, Γκάμπι, με την οποία η Αθηνά δεν είχε διακόψει ποτέ την επικοινωνία, όπως ούτε και με τα αδέλφια της.

Στη συνέχεια, ακολούθησε και το τηλεφώνημα του Τιερί Ρουσέλ ο οποίος, σύμφωνα με πηγή από το περιβάλλον της χρυσής κληρονόμου, προσπάθησε να την προσεγγίσει τρυφερά, χωρίς να «χτυπήσει» τίποτα από το παρελθόν.

Η συμπεριφορά του λέγεται πως εκτιμήθηκε ιδιαίτερα από την Αθηνά Ωνάση κι έτσι πατέρας και κόρη έχουν πλέον αποκαταστήσει την επικοινωνία τους.

media

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: