Αστυνομικός έπιασε από το λαιμό γυναίκα συνάδελφό του στη Φλόριντα

Περιστατικό βίας ανάμεσα σε αστυνομικούς σημειώθηκε στη Φλόριντα για έναν ύποπτo που του είχαν περάσει χειροπέδες. Σε μια εποχή που η αναλγησία από αστυνομικούς στις ΗΠΑ σε βάρος συλληφθέντων έχει πάρει διαστάσεις, ειδικά μετά τη δολοφονία του Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ, γυναίκα αστυνομικός επιχείρησε να προλάβει μια δυσάρεστη κατάσταση, ωστόσο έλαβε μια άσχημη απάντηση.

Ο αστυνομικός ασκούσε σωματική βία σε βάρος του Αφροαμερικανού συλληφθέντα, σπρώχνοντάς τον για να μπει στο αστυνομικό όχημα.

Ο ύποπτος φώναζε από τον πόνο, ο αστυνομικός επέμενε στην άσκηση πίεσης και τότε για να εκτονωθεί κάπως η ένταση, η γυναίκα αξιωματικός τράβηξε τον συνάδελφό της με σκοπό να προλάβει τα χειρότερα και συνεπώς να τον σταματήσει. Δεν φανταζόταν όμως τι θα επακολουθούσε…

Ξαφνικά, ο άνδρας έπιασε από το λαιμό τη γυναίκα αστυνομικό, εκφοβίζοντάς την. Χωρίς καμία διάθεση μετάνοιας, στη συνέχεια, είπε μάλιστα ότι δεν θα της μιλούσε…

Ο αστυνομικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα για το αδίκημα της σωματικής βίας σε βάρος συναδέλφου του.

Τα λόγια του στον συλληφθέντα είναι ενδεικτικά της βάναυσης πρακτικής που ακολούθησε.

«Μπες στο αυτοκίνητο» λέει στον ύποπτο. «Θα σπάσει ο καρπός μου» απαντά ο συλληφθείς. «Μπες στο αυτοκίνητο, βάλε τα πόδια μέσα. Εδώ, κοίταξέ με! Κοίταξέ με!Θέλεις να παίξεις παιχνίδια; Παίζεις με τους λάθος ανθρώπους» συνέχισε ο αστυνομικός.

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: