30 χρόνια Disneyland® Paris: Κέρδισε ένα τριήμερο ταξίδι στο όνειρο

Sponsored Content

Λίγο έξω από το Παρίσι, στην περιοχή Marne-la-Vallée βρίσκεται η Disneyland® Paris, η «χώρα» όπου κατοικούν οι πιο αγαπημένοι ήρωες των παιδικών μας χρόνων. Εδώ βρίσκεται το κάστρο της Ωραίας Κοιμωμένης και το σπαθί Εξκάλιμπερ καρφωμένο σε ένα βράχο, το ορυχείο των 7 νάνων και ο πύργος του τρόμου με τα υπερφυσικά πλάσματα. Όταν βρεθείς σε αυτόν τον μυθικό τόπο μπορείς να ταξιδέψεις με τον Πίτερ Παν πάνω από τη Neverland, να συναντήσεις τον Τζακ Σπάροου και τους πειρατές του, να εκτοξευτείς στο διάστημα και στον κόσμο των Star Wars, να ζήσεις τις περιπέτειες του Αλαντίν και του Ρατατούη, να μεταφερθείς στην Άγρια Δύση παρέα με σερίφηδες και cowboys.

Είναι ίσως πολύ δύσκολο να βρεθεί καλύτερο δώρο για τα παιδιά– αλλά και για τους περισσότερους ενήλικες — από μια επίσκεψη στον εκπληκτικό αυτό τόπο που φέτος έκλεισε τα 30 του χρόνια και το γιορτάζει. Οι ήρωες της Disney, ο Μίκυ και η Μίνι, o Iron Man, ο Hulk και πολλοί άλλοι υποδέχονται τους επισκέπτες στην παραμυθένια χώρα τους και μέσα από παιχνίδια, δραστηριότητες και δρώμενα, τους παρασύρουν σε μια μαγική εμπειρία.  Πρόκειται για ένα μοναδικό ταξίδι στη φαντασία που αν το ζήσεις θα το θυμάσαι για πάντα. Είναι ένα όνειρο που είναι όμως πιθανόν να γίνει πραγματικότητα αφού η Εθνική Τράπεζα και η Mastercard σου δίνουν την ευκαιρία να είσαι κι εσύ ένας από τους τυχερούς που θα βρεθεί στις εκδηλώσεις για την 30ή επέτειο και θα πάρει μέρος σε αυτή τη μεγάλη γιορτή.

Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να χρησιμοποιείς τις πιστωτικές κάρτες Mastercard® της Εθνικής Τράπεζας στις καθημερινές σου συναλλαγές, από τις 06/02/2023 έως και τις 26/03/2023, και μπορεί να κερδίσεις ένα τριήμερο ταξίδι στον υπέροχο κόσμο της Disneyland® Paris.

Αν είσαι ένας από τους έξι τυχερούς που θα αναδειχθούν από την κλήρωση, θα απολαύσεις ένα συναρπαστικό ταξίδι 3 ημερών που μπορείς να το μοιραστείς με τους αγαπημένους σου, την οικογένεια, τον/την σύντροφο, ή τους φίλους σου. Ένα δώρο που περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια, τριήμερα εισιτήρια εισόδου στα θεματικά πάρκα, διαμονή στο ολοκαίνουριο ξενοδοχείο Disney’s Hotel New York -The Art of Marvel, εισιτήριο για τις εκδηλώσεις εορτασμού της 30ής επετείου που αναμένεται να μείνουν στην ιστορία, γνωριμία με τους αγαπημένους ήρωες της Disney, μετακινήσεις, κουπόνια για αγορές στα καταστήματα της Disneyland® Paris και πολλές ακόμα εκπλήξεις και δώρα.

Για να γίνουν όλα αυτά πραγματικότητα αρκεί να χρησιμοποιείς στις συναλλαγές σου την πιστωτική σου κάρτα Mastercard από την Εθνική Τράπεζα όσο περισσότερο μπορείς, για να πολλαπλασιάσεις τις πιθανότητές σου να βρεθείς ανάμεσα στους νικητές. Κάθε συναλλαγή, ανεξάρτητα από το ποσό, ισοδυναμεί και με μια συμμετοχή στην κλήρωση και σε φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρο!

Περισσότερες πληροφορίες θα βρεις εδώ

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: