Άστεγος τα έκανε «γυαλιά-καρφιά» σε πτωχοκομείο της Κνωσού

Ο 58χρονος εισέβαλε στον χώρο κρατώντας έναν σιδερολοστό, άρχισε να φωνάζει και έσπασε την πόρτα και την τζαμαρία του ιδρύματος – Αμέσως μετά κράτησε όμηρο την κοινωνική λειτουργό και απείλησε να αυτοκτονήσει

«Γυαλιά- καρφιά» τα έκανε χωρίς αιτία ένας 58χρονος άστεγος στο πτωχοκομείο των Φιλανθρωπικών Ιδρυμάτων των Ανδρέα και Μαρίας Καλοκαιρινού στην περιοχή Άγιος Ιωάννης της Κνωσού, του οποίου υπήρξε τρόφιμος στο παρελθόν! Μάλιστα, αμέσως μετά απείλησε να αυτοκτονήσει.

Πανικός ξέσπασε στο πτωχοκομείο, όταν ο 58χρονος εισέβαλε στον χώρο κρατώντας έναν σιδερολοστό, άρχισε να φωνάζει και έσπασε την πόρτα και την τζαμαρία του ιδρύματος, ενώ προκάλεσε φθορές και στο γραφείο. Στη συνέχεια άρπαξε την κοινωνική λειτουργό και την κράτησε όμηρο, απειλώντας να βάλει τέλος στη ζωή του! Αμέσως κλήθηκε η Αστυνομία, άνδρες της οποίας έφτασαν γρήγορα στο ίδρυμα.

Ο 58χρονος πήδησε από ένα ανοιχτό παράθυρο και κατάφερε να διαφύγει για λίγο. Όμως, οι αστυνομικοί τον εντόπισαν λίγη ώρα αργότερα και τον συνέλαβαν. Στη συνέχεια, οδηγήθηκε στην ψυχιατρική κλινική του ΠΑΓΝΗ όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις και η τύχη του θα αποφασιστεί από τις δικαστικές αρχές. Ωστόσο, ούτε η κοινωνική λειτουργός ούτε το ίδρυμα κατέθεσαν μήνυση σε βάρος του.

Πηγή: protothema.gr

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: