Άστεγος έψαχνε επί δύο μέρες μία κοπέλα για να της δώσει την τσάντα που είχε χάσει [φωτο]

Μια ιστορία που δείχνει ότι η ανθρωπιά δεν έχει χαθεί εντελώς στις μέρες μας είδε το φως της δημοσιότητας. Σε περίπτωση που χάσεις κάποιο προσωπικό σου αντικείμενο, αυτόματα το διαγράφεις, καθώς θεωρείς απίθανο να σου το επιστρέψει αυτός που το βρήκε.

Για την Ντάιζι Όουεν από το Μπόλτον, όμως, τα πράγματα δεν έγιναν έτσι. Η νεαρή κοπέλα ξέχασε την τσάντα της έξω από μία παμπ και το κατάλαβε πολύ ώρα αργότερα. Μέσα στην τσάντα είχε ένα iPhone, 10 λίρες και την ταυτότητά της.

Στο μεταξύ, ένας άστεγος άνδρας βρήκε την τσάντα της κοπέλας και αποφάσισε να της την επιστρέψει με κάθε τρόπο. Ο Πολ Σάλντερμπανκ, όπως είναι το όνομα του άντρα, άρχισε να ρωτάει κόσμο στην περιοχή αν ήξεραν την Όουεν, χωρίς ωστόσο να λέει ότι είχε βρει την τσάντα της. Και αυτό γιατί φοβόταν ότι κάποιος επιτήδειος, θα την ζητούσε και καλά για να της την δώσει, προκειμένου να καρπωθεί το περιεχόμενό της.

Μάλιστα, για να γλιτώσει από ενδεχόμενο έλεγχο, είχε γράψει ένα γράμμα που εξιστορούσε τι είχε γίνει και το είχε αφήσει μέσα στην τσάντα.

Κατά τη διάρκεια της αναζήτησης, μίλησε με έναν φίλο της 20χρονης, ο οποίος την ενημέρωσε σχετικά και η Ντάιζι πήγε να τον βρει. Όταν τον βρήκε, έκπληκτη είδε ότι όλα τα πράγματά της ήταν άθικτα στη θέση τους.

Για να του ανταποδώσει την καλή, ξεκίνησε έναν online έρανο, εξιστορώντας όλο το περιστατικό και μέσα σε λίγες μέρες κατάφερε να συγκεντρώσει χίλιες λίρες.

viral

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: